Kvinne orgasmisk lidelse

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2013-12-30
kvinnelig orgasme lidelse er en kronisk seksuell dysfunksjon som gjør en kvinne ikke kan få orgasme eller i stand til å oppnå orgasme kun med ekstrem vanskelighetsgrad. denne tilstanden kan skyldes traumatiske opplevelsen, men også kan utvikle på grunn av problemer i et forhold, for noen, varer denne lidelsen livet, men andre kan oppleve det i spesielle situasjonsbetingede innstillinger eller med spesielle partnere kvinnelig orgasme lidelse er mest utbredt i yngre kvinner, og anslagsvis 10 prosent av kvinnene aldri har orgasme, nei. rolle situasjonen eller stimulering. studier viser at lider av kvinnelig orgasme lidelse er trolig seksuelt uerfarne, unge og ugifte.
kvinnelig orgasme lidelse generelt er diagnostisert gjennom en grundig psykologisk og medisinsk historie, inkludert en historie om de omstendighetene som orgasme unnlater å skje. diagnose av kvinnelig orgasme lidelse kan være vanskelig fordi andre lidelser har lignende symptomer. skade blodårene i bekkenet, nerveskader og bivirkninger fra medisiner kan også føre til seksuell dysfunksjon, som ikke er diagnostisert som en lidelse. kvinnelig orgasme lidelse er mer sannsynlig å ha en psykologisk årsak enn en fysisk årsak. mangel på tilstrekkelig forspill eller seksuell stimulering kan føre til manglende evne til å nå klimaks, men blir ikke diagnostisert som kvinnelig orgasme lidelse.
behandling av kvinnelige orgasmiske lidelser kan variere fra en kombinasjon av tradisjonell sex terapi og psykoterapi til øvelser som vil redusere hemninger og øke stimulering. andre behandlinger inkluderer sex terapi for par. sex terapeut kan selv tilordne ' hjemmelekse ' som omfatter bruk av avspenningsteknikker eller kegel øvelser som forbedrer tonen og styrke musklene i underlivet. hvis kvinnelig orgasme lidelse stammer fra samlivsproblemer, kan psykoterapi løse spenninger forårsaket av kvinnelig orgasme lidelse. holistiske utøvere kan anbefale urtemedisiner å øke opphisselse, og leger kan tyde på reseptbelagte medisiner som øker blodtilførselen til kjønnsorganene.


Previous:nothing Next:åndelige affirmasjoner

Relaterte artikler


 • type 2 diabetes
 • polyartritt
 • sammenheng mellom cannabis og psykose
 • vanligste diabetes patofysiologi
 • de ulike metodene for skulder styrking
 • herpes lesjoner
 • helserisiko
 • farene ved koronar kalsium
 • sammenheng mellom abort og fruktbarhet
 • se forskjell på et hjerteinfarkt, og et panikkanfall
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com