trygg havn lover

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2013-12-28
trygg havn lover, som noen ganger kalt Baby Moses lover, er lover innenfor visse oss delstater som tillater nye mødre eller noen ganger fedre til å forlate uskadd nyfødte eller små babyer på steder som politistasjonene eller sykehus. når trygg havn lover er på plass i en oss tilstand, som omfatter nesten alle av dem, vil foreldre ikke møte rettsforfølgelse for barn forlatt, og i mange stater, kan foreldre ikke engang trenger å forlate sitt navn eller personlig informasjon når de forlater en baby.
lover innenfor hver stat forskjellig, og det avgjørende ting om noen stat som tilbyr disse lovene er at opplysninger om dem skal være lett tilgjengelig. trygg havn lover fungerer bare hvis en ny mor vet de finnes og vet nøyaktig hva de skal gjøre hvis morsrollen er uventet eller overveldende. stater som har vedtatt disse lovene se en reduksjon i barnedrap og oppgivelse saker, og mange babyer hensiktsmessig venstre ved en trygg havn sted er vellykket vedtatt. i noen stater, kan mødre revurdere og få sine spedbarn tilbake i løpet av en viss tidsperiode, noe som medførte sosiale tjenester kan være i stand til å hjelpe moren med støtte og opplæring.
alder av spedbarnet som kan stå på en trygg havn sted kan variere fra staten. noen stater tillater for mødre å forlate barn opp til en måned gammel. andre aksepterer ikke barn i trygge haven status hvis de er eldre enn tre dager. er ikke bare foreldre gitt immunitet fra anklager om avskaffelse, men også folk som opptrer som trygg havn tilbyderne er vanligvis gitt immunitet fra mulig skade som kan komme til barnet, de fleste barn gitt opp til en trygg havn leverandør tas til sykehus og kan motta medisinsk behandling og testing uten foreldrenes tillatelse.
noen smutthull i statlige haven lover har ført til utilsiktede konsekvenser. i slutten av 2000-tallet, da Nebraska passerte deres tilstand haven lover, klarte de å spesifisere alder på barn, og dette førte til noen foreldre slippe av alle barna eller tenåringer på trygg havn flekker. trygg havn lover ikke å være skrevet nøye for å hindre dette og er stort sett rettet mot mødre som har barn utenfor et sykehus og som mangler enhver form for støtte.
trygg havn lover kan forebygge spedbarnsdød og straffeforfølgelse av mødre, men de er ikke helt effektiv. i stater der disse lover har blitt vedtatt er det fortsatt tilfeller av barnedrap og spedbarn oppgivelse. på grunn av dette, kan de ikke erstatte den kritiske behovet for relevant utdanning av unge kvinner og menn før graviditet skjer eller utvikler seg til arbeidskraft uten medisinsk oppmerksomhet. trygg havn lover er vanligvis den siste utvei og intervensjon for å beskytte både mødre og deres nyfødte, og bør ikke betraktes som en total løsning på problemet med barnet oppgivelse, uønsket graviditet, og barnemord.


Previous:nothing Next:hvilke utfordringer står overfor kreft i bukspyttkjertelen overlevende

Relaterte artikler


 • de ulike metodene for skulder styrking
 • tips : Velge en kiropraktor
 • sammenheng mellom abort og fruktbarhet
 • årsakene til gonoré
 • fosterets skjerm
 • herpes lesjoner
 • i en førstehjelp kabinett
 • Hjem fetal Doppler
 • trygg havn lover
 • viral meningitt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com