helserisiko

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2013-12-26
en helserisiko er et verktøy som vanligvis brukes til å bestemme sannsynligheten for trusler. i helsevesenet feltet, er disse verktøyene ofte brukt for å avgjøre hvilken helserisiko en person kan stå overfor. offentlige etater har en tendens til å bruke disse verktøyene til å vurdere mulig helsefare som samfunn kan møte. hvis det oppdages at det er potensielle farer, de vanligvis må skisseres og muligheten for å implementere løsninger må vurderes.
dette understreker behovet for en viss grad av regulering om prosessen. på hvilken måte en helserisiko er gjennomført eller under hvilke omstendigheter det er utført er ofte et spørsmål om prosedyre som er skissert av en føderalt byrå. vurderingen kan imidlertid bli utført av et privat foretak. . .
det er viktig å merke seg at en helserisiko ikke står vanligvis med problemer som allerede har blitt identifisert disse verktøyene brukes til å bestemme problemer som sannsynligvis vil skje hvis en person har en helserisiko utført på henne, er en av de tingene hun er mest sannsynlig opptatt av hvilken risiko hennes livsstil utgjør for hennes helse i fremtiden.
grunn av naturen av disse oppgavene, er spesielle ferdigheter generelt for å produsere en nyttig vurdering. høyt kvalifiserte personer eller grupper blir vanligvis valgt for disse oppgavene. det er sannsynlig at disse individene spesialiserer eller har betydelig erfaring i feltet der helse risikovurdering må gjøres. det er ofte nødvendig for sammenligninger skal gjøres, noe som gjør analytiske ferdigheter imperativ.
det er vanlig å finne motstridende synspunkter om aktuelle trusler og hvordan presserende disse problemene virkelig er. om problemet er personlig helse eller folkehelsen, er det en tendens til noen som hevder å være myndigheter å hevde at visse potensielle problemer blir truende, mens andre som hevder å være myndigheter kan insistere på at ingen slike trusler eksisterer. dette kan føre til en mye forvirring og kan være farlig ettersom enkelte saker kan gå uadressert. en helserisiko, er imidlertid et verktøy som kan brukes til å avklare disse debattene.


Previous:nothing Next:de ulike metodene for skulder styrking

Relaterte artikler


 • de ulike metodene for skulder styrking
 • Hjem fetal Doppler
 • sammenheng mellom abort og fruktbarhet
 • peak flow meter
 • ADHD testing
 • biopsi tang
 • viral meningitt
 • helserisiko
 • herpes lesjoner
 • sammenheng mellom cannabis og psykose
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com