de ulike metodene for skulder styrking

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2013-12-26
folk blir ofte bedt om å utføre skulder styrkeøvelser etter en skade å gjenvinne fleksibilitet, bevegelse og muskelmasse. noen milde skulder problemer, som en belastning, forvridning, bursitt, tendinitt, eller skulder impingement kan behandles hjemme gjennom en rekke lette stretching og styrke øvelser. noen med en mer alvorlig skulder problem, for eksempel en revet ligament eller skadet bein, kanskje må gjennomgå kirurgi etterfulgt av flere uker med rehabilitering på et sykehus eller fysioterapi klinikk. fysioterapeuter gir detaljerte, egendefinerte skulder styrkeøvelser for å fremme raske tilbakeføringer og tillate individer igjen å nyte deres favoritt aktiviteter.
pendel -motion øvelser er svært lav effekt teknikker for å hjelpe gjenvinne fleksibilitet og styrke. en person sitter vanligvis eller står med hans eller hennes armen henge fritt han eller hun så begynner å svinge armen subtilt frem og tilbake, og fra side til side, uten å motsette seg bevegelse skulder musklene er strukket. og fleksibilitet begynner å komme tilbake i løpet av noen få dager med trening. et annet populært skulder styrking metoden innebærer gjentagelser, sakte heve armen over hodet for å øke omfanget av bevegelse i suksessive trinn. etter flere repetisjoner, er det vanligvis mulig å bevege armen mye lenger enn på begynnelsen av øvelsen. kombinere perioder med hvile perioder med lett trening kan redusere healing tid for skader og fremme en full tilbakeføring til normal skulder funksjon.
etter en operasjon for å reparere ødelagte leddbånd eller tørkepapir, mer intensiv skulder styrke øvelsene er nødvendig. en fysioterapeut designer vanligvis et spesialisert program rettet på en pasients skade, evner, og mål. terapeuten kan innlemme vekter eller motstand trening teknikker for å hjelpe en person ombygging muskelstyrke. det er vanlig for terapeuter å innføre vekter til pendel -motion og arm løfte øvelser, og bruke elastiske bånd for å gi motstand når pasienten flytter hans eller hennes skulder. rehabilitering kan også innebære vann motstand i et svømmebasseng eller kaste en ball nær slutten av en fysisk terapi program.


Previous:nothing Next:herpes lesjoner

Relaterte artikler


 • sammenheng mellom abort og fruktbarhet
 • peak flow meter
 • i en førstehjelp kabinett
 • biopsi tang
 • de ulike metodene for skulder styrking
 • sammenheng mellom cannabis og psykose
 • viral meningitt
 • ADHD testing
 • herpes lesjoner
 • Hjem fetal Doppler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com