herpes lesjoner

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2013-12-26
herpes lesjoner er tilstede under en herpes utbrudd. er disse røde, rennende sår assosiert med både herpes simplex virus 1 ( HSV -1) og herpes simplex virus 2 ( HSV -2). HSV -1, kjent som oral herpes eller forkjølelsessår, forårsaker blemmer rundt munnen. HSV -2, kjent som genital herpes, forårsaker blemmer rundt penis, vulva, vagina, anus og rektum. vabler går gjennom stadier, til slutt skorpedannelse over og forsvant.
lesjoner sjelden kondens inne i munnen, selv om det er mulig. ganger, kan herpes lesjoner gjennomgå over nakken eller selv øynene. en lege bør alltid konsulteres i alvorlige saker, samt når den første utbruddet skjer. det finnes resepter tilgjengelig som kan behandle effekten av herpes, men det er ingen kur.
vabler kan også vises som åpne sår, med en mørk rød eller hvitaktig tips. er disse sår ganske smertefullt og bør behandles forsiktig. når det er mulig, bør herpes lesjoner få lov til å puste. slike sår kan gjøre det vanskelig å urinere eller utføre en tarmen bevegelse. det er avgjørende at den infiserte partiet vasker hendene etter kontakt med herpes lesjoner, for ikke å overføre sykdommen til andre.
det er viktig å merke seg at HSV -1 og HSV -2 kan begge forårsaker herpes lesjoner i munnen eller underlivet. mens det er teknisk referert til som en seksuelt overført sykdom (std ), er herpes i den Herpesviridae dna familien. det er samme familie som forårsaker vannkopper, helvetesild, og Epstein-Barr, blant annet infeksjoner. herpes lesjoner er ikke det samme som pockmarks eller helvetesild, though.
men viruset er vanligvis spredt ved hud -mot- hud kontakt med noen Shedding infeksjonen, kan det også overføres under fødselen. mens sjeldne, kan dette være en farlig problem. vanligvis, men sender en seksuell partner sykdommen under vaginal, anal eller oral sex. partneren trenger ikke være omgitt av et utbrudd for å spre viruset. det er mer sannsynlig å være spredt når lesjonene er til stede, men.


Previous:nothing Next:ADHD testing

Relaterte artikler


 • sammenheng mellom cannabis og psykose
 • ADHD testing
 • Hjem fetal Doppler
 • peak flow meter
 • sammenheng mellom abort og fruktbarhet
 • herpes lesjoner
 • biopsi tang
 • viral meningitt
 • i en førstehjelp kabinett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com