viral meningitt

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2013-12-25
hjernehinnene er blod -fylt membraner som beskytter en persons ryggmargen og området rundt hjernen deres. viral meningitt er hva som skjer når hjernehinnene blir infisert med et virus. det er andre typer hjernehinnebetennelse som ikke er viral, men viral variasjon er mer vanlig. flere forskjellige virus har potensial til å forårsake viral hjernehinnebetennelse.
den eneste reelle behandling for viral hjernehinnebetennelse er å vente. som de fleste virus, der er ingen faktiske kurer andre enn å la kroppens immunsystem bekjempe den av. viral meningitt er vanligvis ikke en veldig stor problem, og folk er generelt i stand til å komme over sykdommen innen et par uker. noen former for bakteriell meningitt er mye mer farlig, og symptomene kan være svært like, det er viktig for enkeltpersoner å ta noen tegn på hjernehinnebetennelse svært alvorlig og få legehjelp så snart som mulig, fordi det er ingen måte å være helt sikker på om det er viral eller bakteriell rekke
de fleste tilfeller av. viral meningitt skje i barn. noen ganger kan det være vanskelig å få øye på symptomene hos små barn. når legene prøver å diagnostisere sykdommen, vil de vanligvis ta en prøve av spinalvæske og utføre tester på det. i noen tilfeller kan de også ta en blodprøve.


Previous:peak flow meter Next:Hjem fetal Doppler

Relaterte artikler


 • peak flow meter
 • sammenheng mellom abort og fruktbarhet
 • Hjem fetal Doppler
 • i en førstehjelp kabinett
 • viral meningitt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com