Hjem fetal Doppler

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2013-12-25
leger har brukt doppler føtale skjermer siden tidlig 1960-tallet som en integrert del av prenatal velvære eksamener. den bruker ultralyd -teknologi, eller høyfrekvente lydbølger, for å oppdage et foster hjerterytme, beregne antall slag per minutt, og forsterke subtile pulseringer å gjøre rytmen hørbare. lydutgangen på enheten tillater også andre i rommet for å høre babyens hjerterytme. advent av hjemmet fosterets Doppler har skapt en måte for foreldre å være til få forsikring om at barnet har det bra. det kan også være en kraftig bonding verktøy.
enkel å bruke, kompakt, og ikke- invasiv dette batteridrevet enhet er vanligvis lett og kan brukes nesten hvor som helst. noen lommeformat varianter av hjem fetal Doppler maskin veier mindre enn £ 1. (. 45 kg ), mens andre typer kan være så tung som 7 lbs ( 3. 17 kg ). fleste av dem er utstyrt med en flytende krystall skjerm ( LCD) skjerm som viser en lesning av hvor mange ganger en barnets hjerteslag per minutt. fosterets lyder kan også høres via en høyttaler eller hodetelefoner.
mest hjemme Fetal Doppler skjermer brukes med ultralyd gel for å oppdage lyder i livmoren, men ikke alle modeller krever det. en sonde, eller tryllestav, er vanligvis plassert på kvinnens mage etter påføring av gel, som gjør det lettere for mikrofonen for å plukke opp lyd som sender til høyttalerne. er det flere produsenter som innlemmer opptaksmuligheter inn i enheten, slik at foreldre har en unik lyd minnesmerke av svangerskapet etter at barnet er født.
det er mange forskjellige varianter av hjem fetal Doppler enheter tilgjengelig på markedet. avhengig av følsomheten av enheten, merket, og andre faktorer, kan prisene variere sterkt. profesjonelt enheter, som er generelt dyrere, er ofte mulig å leie for en månedlig avgift. ellers, hjemme enhetene kan kjøpes på nettet, eller i mange butikker som faller i vordende mødre.


Previous:viral meningitt Next:i en førstehjelp kabinett

Relaterte artikler


 • viral meningitt
 • sammenheng mellom abort og fruktbarhet
 • Hjem fetal Doppler
 • peak flow meter
 • i en førstehjelp kabinett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com