i en førstehjelp kabinett

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2013-12-25
innholdet i en førstehjelp skap, også kjent som en førstehjelp stasjon, varierer. de fleste kommer med grunnleggende medisinske forsyninger, inkludert bandasjer, tåkete, førstehjelp tape, antiseptisk, sakser, og pinsett. generelt, over -the -counter medisiner kan også være inkludert. litt førstehjelp skapene har spesialiserte innhold avhengig av hvilken type skader som kan forutses. for eksempel kan førstehjelp skap i en food service innstilling har et større utvalg av bandaids og brenne behandling hjelpemidler ettersom en rekke kutt og brannskader er mer vanlig i denne bransjen enn et kontor innstillingen. spesialiserte behandlinger som Nøddusj og biohazard eller bloodborne patogen forsyninger, for industri og medisinsk arbeid der farlige kjemikalier eller materialer håndteres, er vanligvis finnes i separate sett som lagres i nærheten av en førstehjelp skap.
en rekke forsyninger i en første kit er ikke ting som er brukt på såret, men snarere verktøy for å gi grunnleggende medisinsk behandling. disse forsyningene kan omfatte pinsett til å håndtere fliser saks til å klippe slike ting som gasbind eller førstehjelp tape, og vinyl hansker for å hindre overføring av bakterier eller virus, og bidra til å holde såret holdes rent.
litt førstehjelp skap leveres også utstyrt med medisiner. hvis inkludert, medisiner er generelt muntlig og over -the -counter, inkludert paracetamol, ibuprofen, og antacida. ganger kan hoste drops bli gitt. inkludering av flere kraftige medisiner, som sterke smertestillende eller adrenalin, kan unngås i frykt for misbruk
det er en hel rekke førstehjelp forsyninger som er mindre universelle disse. inkludere icepacks, øye pads, og ammoniakk inhalant, mer fortrolig kalt lukteflasken . øyeskyllestasjoner, slynger, og hjerte-lungeredning (HLR ) Oppdateringspakker kan også komme i noen skap og ikke andre. ofte disse elementene inngår når skapet er plassert på et sted mer mottagelig for hvilke typer skader som disse forsyninger blir brukt til å behandle.
mengden av forsyninger som inngår i en førstehjelp skap hjelp er vanligvis bestemt av antall personer de er ment å dekke. jo større antall personer settet serverer, jo større antall av hver type forsyning Esken skal inneholde. selvfølgelig, inkludert verktøy for å gi grunnleggende helsetjenester, som saks eller pinsett vanligvis kommer i single selv om settet serverer et stort antall mennesker.
kit lageroppbygging bør utføres regelmessig. Mayo klinikken anbefaler at hjem førstehjelp prosjektpakker bli sjekket kvartalsvis for å sikre at de første nødhjelp er riktig lager. for arbeidsplass som serverer mange flere mennesker, kit påfylling bør gjøres på en mer jevnlig.
om førstehjelp skap brukes vanligvis i industri, arbeidsplass eller offentlige rom, kan de også brukes i hjemmet. hjem førstehjelp kan også komme i form av et førstehjelpsskrin-. som vanligvis er mindre enn en førstehjelp skap Alternativt kan medisinskapet over bathroom sink tjene som en familiens hjem førstehjelp stasjon. . hva som er inkludert i et hjem førstehjelp skap eller kit har mye overlapping med industriell, arbeidsplassen eller offentlig versjoner hjem førstehjelp prosjektpakker, kan imidlertid ha spesielle forsyninger dedikert til de spesielle forholdene som et familiemedlem kan ha, herunder antihistaminer, en bronkodilaterende eller astmainhalatorer.


Previous:Hjem fetal Doppler Next:nothing

Relaterte artikler


 • i en førstehjelp kabinett
 • peak flow meter
 • viral meningitt
 • Hjem fetal Doppler
 • sammenheng mellom abort og fruktbarhet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com