kardial astma

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2014-01-30
pustevansker assosiert med hjertesvikt kalles kardial astma. ikke betraktet som en virkelig astmatisk tilstand, kardiale astma resultater fra en samling av væske i lungene, kjent som lungeødem. symptomer assosiert med denne tilstanden kan etterligne de av tradisjonelle astma, så fastslå tilstedeværelsen av hjertesvikt er viktig å riktig behandling. hjertesvikt-indusert astma regnes som en alvorlig tilstand som kan bli livstruende hvis riktig behandling ikke blir utnyttet.
personer med hjertesvikt astma kan hvese eller oppleve pustevansker under trening, under daglige aktiviteter, eller om natten når du ligger i sengen. innsamling av væske i lungene forårsaker symptomer som inkluderer hoste, hvesing, og shortness av ånde. personer med hjertesvikt astma kan også utvikle uttalt hevelse i ben og ankler, en økt hjertefrekvens og blodtrykk, og angst. de med hjertesvikt-indusert astma kan oppleve at de er i stand til å puste bedre om natten hvis de sover sittende i en stol, ellers vekker urolig og andpusten når de prøver å sove liggende.
en diagnose av hjertesvikt kan gjøres gjennom anvendelse av en rekke tester. enkeltpersoner kan gjennomgå tester som inkluderer en kiste x- ray, en ekkokardiogram, og en magnetisk resonans imaging ( MRI ) test av hjertet. et hjerte kateterisering og kardial stress test kan også bli gjennomført for å evaluere hjerte funksjon og bestemme eventuelle rytmeforstyrrelser i hjertet muskelen. eksistensen av en pleural effusjon, eller væske buildup rundt lungene, kan oppdages under en fysisk undersøkelse.
riktig diagnose er avgjørende for vellykket behandling av hjertestans astma. behandling for personer med hjerteproblemer astma sentre på å forbedre hjertet funksjon. korrigerende prosedyrer eller kirurgi kan være nødvendig for å gjenopprette hjerte funksjonalitet, for eksempel ventil erstatning eller koronar bypass kirurgi. enkelte individer kan få en enkel eller dobbel kammer pacemaker eller en implanterbar cardioverter -defibrillator å gjenopprette riktig hjerte rytme og pumpe evne. å lette astmatiske symptomer, oksygentilskudd og bronkodilatorer kan gis i tillegg til behandling administrert for hjertesvikt.
medisiner kan brukes som del av en individuell behandling diett når en diagnose av hjertesvikt har blitt bekreftet. diuretika bistand med å lindre væskeansamling i lungene og gir enklere å puste uten piping. ekstra medisiner kan være foreskrevet for å hjelpe med å styrke hjertet muskelen til å regulere sin pumpende evne og gjenopprette funksjonalitet, for eksempel digitalisglykosider, angiotensin- converting enzyme (ACE ) hemmere og betablokkere. livsstil og kosttilskudd endringer kan være nødvendig som del av den enkeltes behandlingsregime.
individer av høy alder som har blitt diagnostisert med hjertesvikt, og som ofte opplever kortpustethet eller pustevansker har økt risiko for å utvikle hjerte- astma. de som ikke har fått en diagnose av hjertesvikt, men opplever symptomer assosiert med kardial astma, ikke bør bruke tradisjonelle astma medisiner overdrevet. bruk av slike medisiner ved de uten astma kan forårsake hjertearytmier og forverre eksisterende symptomer ytterligere kompliserende eksisterende hjertesvikt.


Previous:nothing Next:cervical ektropion

Relaterte artikler


 • de ulike Gerd symptomer
 • diabetes insipidus symptomer
 • forebygge fedme
 • mellom av innvollsparasitter
 • forskjellige typer ansikts skader
 • sammenheng mellom autisme og tale
 • vanligste diabetes patofysiologi
 • fosterets skjerm
 • leukoderma
 • de ulike øyeinfeksjon symptomer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com