diabetiske sokker

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2014-01-26
diabetikere står overfor to separate utfordringer hvor fottøy er bekymret. høyt blodsukkernivå kan forårsake alvorlig skade på en diabetiker har nerve system, en tilstand som kalles diabetisk eller perifer nevropati. betyr dette en diabetiker kan ikke være i stand til å føle en torn punktere hans eller hennes fot, eller legge merke til utviklingen av fotsår eller andre smertefulle tilstander. diabetes kan også føre til sirkulasjonsproblemer, særlig til ekstremiteter som hender og føtter. å løse disse to diabetes -relatert forhold, mange diabetikere bruke spesielle sko som heter diabetikere sokker.
tradisjonelle sokker kan også inneholde prominente sømmer, særlig i tåa området. disse skjøtene kan virke irriterende å danne et diabetisk fot, men så diabetiske sokker er enten helt sømløst eller har minimal sømmer. toppen av mange diabetikere sokker er også designet for å være ikke-bindende eller restriktiv, som betyr at sokken ikke vil ha en tettsittende elastisk bånd for å hindre glidning som tradisjonelle sokker. dette gir bedre sirkulasjon i bena, en av de første områdene ødelagt av ukontrollert høyt blodsukkernivå.
dårlig blodsirkulasjon og pooling er store bekymringer for diabetikere, så noen diabetikere sokker er konstruert for å være kompresjons sokker. komprimering diabetiske sokker ofte strekker seg til brukerens kne, og bruke sterkere elastisk materiale for å stramme opp bena, ankler og føtter. denne formen for komprimering bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen i leggene og fraråder blodansamling i brukerens føtter. ikke hver diabetiker krever komprimering sokker, men så enkeltpersoner kan være nødvendig å rådføre seg med sin lege og bestemme den beste typen av diabetisk sokken som tilfredsstiller deres spesielle behov.
diabetiske sokker kan bestilles via online sykepleieprodukter nettsteder eller spesialpapir kataloger. de kan også bli funnet i foten omsorg delen av mange medisinske supply butikker og apotek, eller i større skobutikkene og varehus. noen diabetikere sokker kan bli funnet i kortere crew cut størrelser i stedet for den tradisjonelle knelang størrelse forbruker bør lese etiketten på emballasjen for å fastslå om de sokkene løse sirkulasjon problemer, nevropati problemer eller begge deler. sømløse hvite bomullssokker impregnert med en kjemisk anti -sopp middel synes å være det foretrukne valget for mange diabetes eksperter.


Previous:nothing Next:kan progesteron forårsake kramper

Relaterte artikler


 • vanligste årsakene til leddsmerter og svakhet
 • burde jeg gå på en rekonvalesenthjem hvis jeg er syk
 • second opinion
 • symptomene på en vitamin D overdose
 • vanlige årsaker til fedme i barna
 • mulige hivtest resultater
 • risikoen for MRSA under svangerskapet
 • choledochal cyste
 • astma handlingsplan
 • aniseikonia
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com