Restaurant helse inspeksjon

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2014-01-24
en restaurant helse inspeksjon er en inspeksjon av en restaurant utført av en representant for en offentlig helse byrå som bekrefter at forholdene i restauranten er trygge. målet helse inspeksjoner er å forebygge utbrudd av matbårne sykdommer ved å holde restauranter trygg, rene, og sanitære. mange byer vedlikeholde offentlige registre over restauranten helse inspeksjoner, slik at innbyggerne å slå opp sine favoritt restauranter å se sine resultater i tidligere inspeksjoner, og noen byer krever restauranter å poste resultatene av deres nyeste inspeksjon til fordel av kunder.
når et problem er identifisert, gjør helseinspektør et notat av det. viss type helse brudd på retningslinjene anses grunnlag for umiddelbar stengning, i hvilket tilfelle restauranten trenger å løse problemet og gjennomgår en annen restaurant helse inspeksjon for å bevise at problemet er løst. andre problemer vurderes som viktige, men mer mindre, og helseinspektøren vil være sikker på å sjekke at de har blitt adressert neste gang han eller hun gjør en inspeksjon av restaurant. altfor mange mindre brudd kan utløse en nedleggelse orden.
mens en restaurant helse inspeksjon er tilfeldig, kan en også bestilles spesielt som svar på en tipoff fra en kunde eller ansatt. hvis en restaurant nekter en inspeksjon, kan det helseinspektør tilbake med en arrestordre som forplikter etterlevelse. helse inspektører er vanligvis ikke vurderes med innvandring status ansatte, som de er mer opptatt av matsikkerhet enn noe annet.
noen restauranter forberede helse inspeksjoner ved å holde tilfeldige øvelser der en leder eller annet medlem av personalet gjennomfører en tilfeldig narr inspeksjon av restauranten. Denne er konstruert for å beholde ansatte på tå hev, og til å identifisere problemer som vil bli oppdaget av helseinspektør. praksis inspeksjoner kan utføres ved hjelp av samme sjekklisten benyttes ved helseavdelingen, for å sikre at alle aspekter av en ekte restaurant helse inspeksjon dekkes.


Previous:nothing Next:underekstremitetene ødem

Relaterte artikler


 • de vanligste symptomene på en intestinal brokk
 • de vanligste årsakene til nakkesmerter og nummenhet
 • forskjellige typer ansikts skader
 • om av øretrompet dysfunksjon
 • iatrogenesis
 • bioidentical hormoner
 • nikotin forgiftning
 • Hib immunisering
 • hva som forårsaker fanget nerver
 • Restaurant helse inspeksjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com