om av medisinsk transport

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2014-01-23
mange typer medisinske transporttjenester er tilgjengelige til forskjellige typer pasienter. er mest av dem tilgjengelig på samtale, 24 timer i døgnet, 365 dager i året. medisinsk transport service velges, avhenger av om tjenestene etterspør er krise eller ikke-akutt, og hvorvidt tjenesten er nødvendig for lokal, lang avstand nasjonal eller internasjonal transport. den aktuelle medisinske transport service også avhengig av en pasients tilstand eller uførhet.
i ikke- nødsituasjoner livsopprettholdende situasjoner, hva som bestemmer hensiktsmessigheten av en medisinsk transport tjeneste er innholdet av pasientens pågående uførhet. pasienten kan være ganske syk, kan ikke være oppegående, eller på annen måte kan være fysisk svekket ved en planlagt tur til et sykehus eller leverandøren kontor. en rullestol transport eller medisinsk taxi van er vanligvis hensiktsmessig for ikke- ambulerende pasienter i ikke-nødsituasjoner. ikke- akutt medisinsk transport i en ambulanse eller medisinsk transport van kanskje også angis når noen må overføres fra en medisinsk eller sykehjem anlegget til en annen på en Gurney eller båre.
i noen tilfeller, samfunnet psykiske sentre som betjener en stor pasientgruppe leie eller eie flåter av varebiler og biler. kjøretøyene brukes til å bringe pasienter som ikke har råd en bil og har ingen tilgang til buss, eller som for fysiske eller alder grunner ikke kan kjøre, til psykisk helse anlegget. de kan også brukes for transport til utenfor medisinske avtaler. på den måten, kan psykiatriske pasienter får alle slags medisinsk behandling de trenger.
private medisinske transporttjenester kan eller ikke kan dekkes av Medicaid, Medicare, eller private helseforsikringer planer. de ofte lade privatpersoner som kontakter dem direkte til å gjøre bruk av sine tjenester høyere gebyrer enn de belaster sykehus og sykehjem. er turer som regel dekkes delvis av forsikringen dersom de anses å ha vært medisinsk nødvendig. ambulanse service til et sykehus er generelt ansett som en medisinsk nødvendig tjeneste, mens en tur til et legekontor vanligvis ikke er.


Previous:nothing Next:oral scenen

Relaterte artikler


 • de ulike øyeinfeksjon symptomer
 • forholdet mellom vin og diabetes
 • soya allergi
 • li-fraumeni syndrom
 • de vanligste årsakene til underarm lukt
 • vanligste årsakene til leddsmerter og svakhet
 • svangerskapsdiabetes
 • om av medisinsk transport
 • Forskjellen mellom enkelt betaler helsetjenester og universell helsetjenester
 • søt syndrom
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com