selvforsvar klasse

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2014-01-17
en selvbetjent forsvaret klasse er en workshop som gir folk som går på det med grunnleggende ferdigheter i selvforsvar. vanligvis er en selvforsvar klasse sponset og ledet av en kvinnegruppe eller politi, selv om det er åpent for alle medlemmer av en samfunnet. avhengig av klasse, kan verkstedet ta bare noen få timer på en lørdag morgen, eller kanskje ta form av flere klasser spredt ut over flere uker. folk som ikke er kjent med noen martial kunst eller selvforsvar teknikker bør sterkt vurdere å ta minst en oversikt selvforsvar klasse, fordi det vil bedre personlig sikkerhet og gjøre dem mye mer selvsikker.
under en selvforsvar klasse, vil folk lære å komme seg ut av grunnleggende holder, hvordan å slå noen sikkert, og andre grunnleggende fysiske teknikker. i tillegg vil studentene lære om utsatte deler av kroppen slik at de kan få et kick eller slag i der det teller. studenter vil bli ledet gjennom de teknikkene flere ganger, slik at de raskt kan minnes dem i en nødssituasjon, og de oppfordres også til å prøve dem ut på hverandre. i mange tilfeller de selvforsvar teknikkene innlemme en rekke kampsport disipliner, som mange kampsporter har sterke forsvar trekk som også er lett å lære. det selvforsvar klasserommet er vanligvis godt lager med matter, boksehansker, og annet beskyttelsesutstyr slik at elevene kan lære bevegelser uten å skade seg selv eller hverandre.
i tillegg til fysisk selvforsvar, skal studentene lære om hvordan å øke sin personlige sikkerhet på andre måter. elevene lært om bevissthet, hvordan å vurdere en situasjon, og hvordan kommunisere klart. som en del av kommunikasjonen delen av klassen, blir elevene ofte ført i gruppeøvinger som inkluderer skrik og andre former for kommunikasjon som vanligvis anses å være sosialt uakseptabelt. Studentene blir undervist om kraftfull og tydelig kommunikasjon i krisesituasjoner, slik at de er forberedt på å si "nei ! " til en angriper eller å rope om hjelp. på slutten av klassen, bør elevene føler seg mer sikker og trygg, og vil projisere det bildet når de er i potensielt farlige situasjoner.


Previous:nothing Next:symptomer på Parkinsons sykdom

Relaterte artikler


 • de vanligste typene visjon tester
 • aniseikonia
 • glycobiology
 • effekten av diabetes på øynene
 • prenatal klinikken
 • vanligste diabetes patofysiologi
 • tegn på ufruktbarhet
 • antitrombin III mangel
 • eksantem subitum
 • Hva bør jeg se etter i en Reiki massasje bord
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com