de vanligste årsakene til hip smerter om natten

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2014-01-08
hoftesmerter om natten kan ikke bare være svært smertefullt, men kan faktisk være en indikasjon på en mer alvorlig medisinsk tilstand. en av de vanligste årsakene til hip smerter om natten er isjias. mens isjias kan være svært smertefullt, utføre bestemte strekninger kan redusere alvorlighetsgraden av tilstanden. osteoporose, eller tap av bentetthet, kan også forårsake alvorlig hip smerter om natten. andre vanlige årsaker til hip smerter om natten inkluderer en forstuet hoften og bursitt, begge som vanligvis varierer i intensitet avhengig av spesifikke sovestilling. i noen tilfeller kan disse forholdene behandles medisinsk eller gjennom operasjonen.
osteoporose er en annen vanlig årsak til hip smerter om natten. osteoporose er en tilstand som resulterer i et tap av bentetthet over tid, forekommer først og fremst hos kvinner, og utvikler oftest etter menopausen. osteoporose ikke bare kan føre til hip smerter under aktivitet, men også om natten. mens osteoporose vanligvis ikke kan behandles, spise mat høy i kalsium og engasjerende i vekt- bærer typer fysisk aktivitet kan hjelpe i forebygging av tilstanden.
i noen tilfeller kan en forvridning være å klandre for utviklingen av hip smerter om natten. en forskyvning av hip er oftest forårsaket av et fall, og kan forårsake alvorlig hip smerter om natten, vanligvis skjer hip smerter om natten forbundet med en forvridning primært under søvn som oppstår på siden en person som har en forstuet hoften vil typisk oppleve sterke smerter, og bør søke medisinsk hjelp så snart som mulig. ofte, selv når hip forvridning er behandlet, kan det pågående smerte forekomme.
bursitt er en annen vanlig årsak til hip smerter om natten, og er definert som enten infeksjon eller betennelse i bursae-små, væskefylte sekker som gir pute mellom bein, sener og muskler-i hofte. bursistis smerter om natten, kan variere i intensitet avhengig av spesifikke sovestilling typisk, kan det bli vellykket behandlet gjennom visse typer kirurgi
.


Previous:nothing Next:hvilke forhold har leddsmerter som et symptom

Relaterte artikler


 • de ulike årsaker til dobbeltsyn
 • sammenheng mellom søvnapné og narkolepsi
 • forebygge fedme
 • i en førstehjelp kabinett
 • fargeblindhet genet
 • type 2 diabetes
 • den vanligste røde øye lokker
 • farene ved koronar kalsium
 • søt syndrom
 • bilateral ganespalte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com