Hva bør jeg se etter i en Reiki massasje bord

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2014-01-04
det første punktet å vurdere når investere i en Reiki massasje bord bør være om du har tenkt å bruke tabellen i ett sted, eller hvis du trenger en bærbar bord. materialet tabellen er konstruert fra bør vurderes også, som hvert materiale har forskjellige kvaliteter og påvirker energi arbeid annerledes. en reiki massasje bord skal være av en god størrelse, solid og i stand til å bære vekten av et tyngre enn gjennomsnittet person, uten å være for store eller tunge, en tabell som er justerbar vil bidra til at du er i stand til å justere den til høyden din og minimere rygg belastning. utfyllingen skal være tilstrekkelig og deksler skal være slitesterke og lette å rengjøre.
en Reiki massasje bord er generelt laget av enten tre eller metall. det er viktig å vurdere effekten bordet vil ha når det blir brukt. etter reiki prinsipper, har en tendens tre til å absorbere energi og skaper en mer subtil vibrasjon mens metall ekstra energi. ved hjelp av et metallbord vil skape en energi kostnad, eller reiki krets, rundt bordet selv under en sesjon. siden tre absorberer energi den trenger å bli renset ved hjelp av salvie å fjerne eventuelle rester av giftig energi. hvis du velger et metallbord dette ikke vil være nødvendig, siden metall ikke absorberer noen av energier.
hvis du er miljøbevisst og bestemmer seg for å velge en av tre Reiki massasje tabellen, kan det være lurt å vurdere hvor treverket for å lage tabellen kom fra. noen produsenter bruker bare tre fra Tree Farms å produsere sine tabeller.
en god Reiki bord trenger ikke være dyrt, men de mer rimelige typene pleier å ha mindre polstring. dette er noe som kan utbedres ganske enkelt ved å legge ekstra polstring som en del av et overlegg. mange reiki bord har polyvinylklorid (PVC ) deksler, men en skinntrekk er å foretrekke fordi det er mer holdbar. tilbehør som nakkestøtter, hengende arm hyller eller hånd hviler er tilgjengelig for enkelte reiki tabeller, så husk å sjekke om eventuelle tilleggskostnader inkluderes før du foretar et kjøp.


Previous:nothing Next:antitrombin III mangel

Relaterte artikler


 • tips : Velge en kiropraktor
 • burde jeg gå på en rekonvalesenthjem hvis jeg er syk
 • i en førstehjelp kabinett
 • sammenheng mellom autisme og tale
 • generalisert epilepsi
 • amebiasis
 • sammenheng mellom abort og fruktbarhet
 • hvilke utfordringer står overfor kreft i bukspyttkjertelen overlevende
 • bilateral ganespalte
 • hepatopulmonary syndrom
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com