karriere psykolog

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2014-01-03
en karriere psykolog er en lisensiert profesjonell som gir rådgivning og ressurser til personer som er usikre på sine karrieremål og alternativer. han eller hun hjelper folk bestemme sine interesser og evner gjennom evalueringer, intervjuer, forskning og evner tester. en karriere psykolog kan også råder folk som er altfor stresset på jobben, til de som arbeider med personlige problemer som påvirker deres arbeid, og personer som sliter tilbake til arbeidsplassen på grunn av fysiske skader, psykiske lidelser, eller avhengighet.
fleste karriere psykologer jobber i privat praksis, gjennomfører økter med klienter på en avtale basis. en profesjonell kan møte med mennesker som har problemer med å finne og opprettholde arbeid, samt de som har problemer med å tilpasse en ny karriere. han eller hun kunne møtes regelmessig med visse kunder å gi løpende behandlingen og vurdere sin fremgang psykologer også hjelpe folk med fysiske og psykiske funksjonshemninger finne passende arbeid og vedlikeholde uavhengige livsstil. personer med alvorlige psykiske problemer eller fysiske angst er ofte referert til psykiatere eller leger som kan gi ytterligere pleie.
å bli en karriere psykolog, må en person som vanligvis mottar en doktorgrad i psykologi fra et akkreditert universitet. doktorgradsprogrammer tar vanligvis omtrent fem år etter Baccalaureate arbeid å fullføre, og inkluderer 12 måneders praksisplasser ved sykehus, klinikker, eller private kontorer. akademikere ofte arbeide under tilsyn og veiledning av etablerte psykologer i inntil to år. en profesjonell kan deretter ta en streng skriftlig eksamen administreres av hans eller hennes tilstand eller land for å bli lisensiert. en erfaren og respektert karriere psykolog kan forfølge flere sertifisering gjennom en nasjonal organisasjon, som for eksempel American Board of profesjonell psykologi, for å forbedre sin eller hennes legitimasjon.
arbeidsmarkedet er i stadig endring på grunn av teknologiske fremskritt og en voksende befolkning. mest praktisere karriere psykologer engasjere seg i videreutdanning slik at de kan holde seg oppdatert på karrieren trender, kliniske tidsskrifter og terapi teknikker. faktisk videreutdanning er ofte en forutsetning for en psykolog for å opprettholde sin lisens.


Previous:nothing Next:beste måten å takle fibromyalgi tretthet

Relaterte artikler


 • bioidentical hormoner
 • i en førstehjelp kabinett
 • sammenheng mellom abort og fruktbarhet
 • åndelige affirmasjoner
 • binyre svikt
 • Kvinne orgasmisk lidelse
 • sammenheng mellom autisme og tale
 • ADHD testing
 • sammenheng mellom søvnapné og narkolepsi
 • Hjem fetal Doppler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com