beste måten å takle fibromyalgi tretthet

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2014-01-03
fibromyalgi, en medisinsk tilstand beskrives som gjennomgripende smerte uten synlig årsak, kan ofte resultere i kronisk utmattelsessyndrom i tillegg til smerter. takle fibromyalgi tretthet kan være vanskelig men ikke umulig. søvn ledelse er ofte den primære måten å håndtere overdreven tretthet. når kombinert med livsstilsendringer, mosjon og visse medisiner, kan fibromyalgi tretthet håndteres. i noen tilfeller kan regelmessig massasje og akupunktur behandlinger også være nyttig.
livsstilsendringer, som å begrense alkohol og koffein forbruk, samt slutte å røyke, kan også bidra til å bekjempe fibromyalgi tretthet. mens alkohol kan hjelpe en å sovne raskere, har studier vist at folk faktisk sove verre gjennom i løpet av natten etter at de drikker. når kroppen forbrenner alkohol, går det gjennom en tilbaketrekking scenen som fører til urolig søvn, økende tretthet neste dag. koffein og nikotin er sentralstimulerende midler som kan gjøre å sovne og forbli sovende mye vanskeligere, fører til økt tretthet. unngå disse stoffene kan være en av de beste måtene å bekjempe fibromyalgi tretthet.
trener er også påvist en effektiv måte å takle kronisk utmattelsessyndrom skyldes fibromyalgi. trene regelmessig kan gi pasientene mer energi i løpet av dagen og hjelpe dem sovne raskere om natten. til tross for dette kan trene tungt øke smerten forbundet med fibromyalgi, derfor bør et treningsprogram konstrueres ved hjelp av en lege og, hvis mulig, en sertifisert trener eller fysioterapeut
fibromyalgi tretthet kan også. bli lettet ved bruk av antidepressiva. håndtere kroniske smerter kan ofte føre til følelser av håpløshet, som resulterer i mangel på energi. behandling av disse følelsene kan ofte hjelpe på situasjonen. noen pasienter har også funnet at massasje og akupunktur kan hjelpe til å behandle smerter forbundet med fibromyalgi samt tretthet, gi dem økt energi og mer avslappet søvn. finne den beste måten å takle fibromyalgi tretthet kan ta litt tid, og hvilke mekanismer som brukes vil variere fra person til person. tross for dette det er nesten alltid en måte å hjelpe fibromyalgipasienter sove bedre om natten og føler seg mer våken på dagtid.


Previous:nothing Next:lim capsulitis

Relaterte artikler


 • astma handlingsplan
 • hva som forårsaker vannkopper
 • biopsi tang
 • basal kroppstemperatur diagram
 • binyre svikt
 • tegn på ufruktbarhet
 • sammenheng mellom autisme og tale
 • sammenheng mellom cannabis og psykose
 • se forskjell på et hjerteinfarkt, og et panikkanfall
 • polyartritt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com