forebygge fedme

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2014-01-02
noen mennesker er bare disponert til vektøkning, enten på grunn av genetikk eller en medisinsk tilstand som hypotyreoidisme i mange tilfeller, men er det mulig å forebygge fedme ved å følge noen regler om helse og livsstil ,. for eksempel bor fysisk aktiv og spise et sunt kosthold er to måter som er oftest anbefalte og mest effektive for å forebygge fedme. vekttap og komme i form krever tålmodighet og hardt arbeid, men tar skritt for forebygging av ekstrem vektøkning er en av de beste måtene å unngå sykdommer som hjerte-og karsykdommer, diabetes, eller med visse kreftformer.
kosthold er en av de viktigste måtene å forebygge fedme dette betyr å gjøre sunn mat valg og streve for en balanse av grønnsaker, frukt, hele korn, og lean proteinkilder som fisk og kylling ,. omvendt, det betyr også å unngå junk food så mye som mulig, og mat med høyt sukker, salt og mettet fett. mange preparerte og pakket mat er dårlige valg fordi de er høye i konserveringsmidler og salt. i tillegg spiser måltider langsomt, plassere gaffelen ned mellom biter, og holde styr på porsjonsstørrelser å unngå å spise store porsjoner med mat. Noen mennesker opplever at å spise fem små måltider gjennom dagen i stedet for tre større måltider bidrar til å holde blodsukkeret stabilt og opprettholde en sunn vekt, dette er langt å foretrekke å sulte seg gjennom dagen og bare spise ett eller to store måltider, som vil faktisk oppmuntrer kroppen til å lagre fett.
fysisk kondisjon er enda en av de viktigste måtene å forebygge fedme. eksperter anbefaler at du strever for 30 minutters trening per dag, som ikke trenger å skje på en gang. for eksempel, noen mennesker finner ut at de kan utøve to ganger om dagen i 15 minutter per økt, eller tre ganger om dagen i 10 minutter per sesjon en kombinasjon av aerobic og styrke trening er viktig,. noen mennesker velger å bli en gym, mens andre rett og slett trene hjemme eller ute i nærmiljøet. i tillegg, se etter måter å være mer aktiv i løpet av dagen, som å ta trappene i stedet for heisen.
det er noen andre gode livsstilsvaner som kan bidra til å forebygge fedme. drikkevann hele dagen, snarere enn sukkerholdige brus, er en av de beste og enkleste måtene å holde seg frisk i tillegg, er det viktig å få nok søvn om natten. prøv i minst seks til åtte timer. . . redusere stress ved å praktisere avslapping teknikker som yoga eller meditasjon veie deg en gang i uken for å holde styr på vekten din, og ta eventuelle helsemessige bekymringer med legen din på en årlig avtale


Previous:nothing Next:de vanligste årsakene til leggen smerte

Relaterte artikler


 • farene ved koronar kalsium
 • biopsi tang
 • den vanligste røde øye lokker
 • fosterets skjerm
 • hvilke utfordringer står overfor kreft i bukspyttkjertelen overlevende
 • tegn på ufruktbarhet
 • binyre svikt
 • astma handlingsplan
 • fargeblindhet genet
 • Kvinne orgasmisk lidelse
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com