NICU

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2014-02-08
en neonatal intensivavdeling ( NICU ) er et sykehus enhet som er dedikert til seg av svært syke spedbarn. hyppigst, er et spedbarn sendt til NICU fordi han eller hun er prematur, og utsatt for et utvalg av helse problemer. kritisk syke spedbarn kan også tilbringe tid i NICU før de er stabilisert, og da kan de flyttes inn i mer generelle planteskoler eller sendt hjem. for foreldre, kan NICU være en svært skremmende og skummelt plass, men foreldre bør være trygge på at deres spedbarn får den beste omsorg når de blir sendt til NICU.
den voksne konsekvens en NICU er en intensivavdeling ( ICU ). i begge tilfeller er pasienter tatt hånd om av dedikerte staber som har spesialutdanning på intensivavdelingen. i en NICU, en flukten av sykepleiere arbeider for babyer døgnet rundt, sammen med spesialister som respiratoriske terapeuter og kirurger leger kan velge å spesialisere seg i Nyfødt medisin og omsorg av svært unge og syke spedbarn, i hvilket tilfelle de er kjent som neonatologists. en NICU har ofte flere av disse spesialiserte leger i staben.
mens i en NICU, er babyer vanligvis holdes i lukkede inkubatorer med oppvarming pads. de er knyttet til et utvalg av skjermer som holder orden på helsen sin, og de kan også være knyttet til ventilatorer, fôring rør, og andre enheter for å hjelpe dem å overleve. tilgang til NICU er tett kontrollert og miljø holdes omhyggelig rene. foreldre vanligvis velkommen til visse tider, og foreldre-spedbarn kontakt er anerkjent i de fleste regioner som en viktig aspekt av kritisk omsorg for spedbarn.
kan du også høre en NICU omtalt som en spesiell omsorg babyenheten ( scbu ), eller en natal ICU. generelt, når en baby er sendt til NICU, en sykepleier på personalet er tildelt til familien, i tillegg til omsorg for barnet, holder han eller hun også familiemedlemmer oppdatert på barnets tilstand mange sykehus gi omfattende støtte for foreldre med spedbarn i NICU, erkjenner at situasjonen kan være svært intense for nye foreldre, særlig med alvorlig syke spedbarn som er revet vekk ved fødselen før foreldrene selv komme til å samhandle med dem.


Previous:nothing Next:Forskjellen mellom genomikk og proteomikk

Relaterte artikler


 • alvorlig fordøyelsesbesvær
 • erytem marginatum
 • de ulike øyeinfeksjon symptomer
 • i en førstehjelp kabinett
 • hyperkalsemi
 • dosimeter
 • pterygium
 • basal celle adenokarsinom
 • lege-pasient privilegium
 • fundus høyde
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com