drunkorexia

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2014-02-06
drunkorexia er et begrep som har blitt skapt for å beskrive en urovekkende skjæringspunktet mellom spiseforstyrrelser og alkoholmisbruk. drunkorectics, klar over det høye kalori innhold av alkohol, velger å begrense matinntaket for å kompensere for drikkingen. den resultatet, som man kunne forestille seg, er underernæring, noe som fører til hurtig vekttap og et utvalg av andre helseproblemer. drunkorexia blir enda mer problematisk enn tradisjonelle anoreksi fordi den også integrerer problemet med alkoholisme, skaper en tilstand som er svært vanskelig å behandle.
som mange spiseforstyrrelser, begynner drunkorexia vanligvis langsomt ut. en kvinne kan for eksempel bestemme seg for å gi avkall et stort kveldsmåltid ut av bekymring for de kaloriene hun planlegger å konsumere senere når man drikker. noen diett planer som Weight Watchers selv oppfordrer denne atferden ved å minne sine tilhengere av kaloriene i alkohol og oppmuntre dem til sitt budsjett kalori inntak klokt, målet av slike programmer, selvfølgelig, er ikke å oppmuntre drunkorexia men å oppmuntre kvinner til å drikke moderat og spise godt. over tid, kan kvinnen begynne å kutte ned på måltidene mer og mer for å drikke, opptatt av å få eller oppholder tynn, og full blåst drunkorexia vil utvikle seg.
denne tilstanden er ofte forbundet med bulimi, en spiseforstyrrelse som innebærer en binge og purge syklus. både anoreksi og bulimi kan være ekstremt farlig på egen hånd, men da kombinert med alkoholisme, kan effekten være spesielt problematisk. en drunkorectic er underlagt alle problemene forbundet med overstadig drikking som strømbrudd, helseproblemer knyttet til alkohol misbruk og seksuell eller fysisk mishandling mens beruset, og han eller hun må også kjempe med virkningene av en alvorlig spiseforstyrrelse.
noen høgskoler har anerkjent problemet med drunkorexia, tilby kurs og veiledning til unge kvinner for å oppmuntre dem til å tenke på ernæring på en sunn måte. forebyggingsprogrammer vanligvis fokusere på å spise et sunt, balansert kosthold og holde generell alkohol inntaket moderat; noen programmer også forsøke å ta guddommeliggjøringen av tynne kropper i vestlige samfunn, i et forsøk på å få på roten av problemet
hvis noen du kjenner stiller tegn på drunkorexia, vil du kanskje. å oppmuntre ham eller henne til å søke rådgivning. Dette gjelder spesielt hvis den mistenkte drunkorectic noensinne har vært innlagt på sykehus som følge av alkoholforgiftning eller underernæring. imidlertid være klar over at mange mennesker med spiseforstyrrelser og alkoholproblemer gå langt for å skjule dem, og din intervensjon vil sannsynligvis møte med betydelig motstand. hvis du tilfeldigvis være på et universitetsområde, kan det være lurt å be om hjelp fra husvertene, instruktører og andre college ansatte.


Previous:nothing Next:vanlige kollagen bivirkninger

Relaterte artikler


 • hva som forårsaker gastroenteritt hos babyer
 • dødfødsel
 • de vanligste årsakene til underarm lukt
 • de vanligste symptomene på en intestinal brokk
 • astma handlingsplan
 • kardial astma
 • Fournier koldbrann
 • MYOM
 • synovial cyste
 • de vanligste årsakene til bloating og vektøkning
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com