disinhibition

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2014-02-05
disinhibition betyr at folk mangler visse begrensninger som generelt anses som en del av å delta i samfunnet. slik oppførsel resultater fra en rekke faktorer, inkludert mangel på modenhet, gjentatte traumer, psykiske lidelser, eller forringelse av hjernen via hjerneskade eller sykdom som påvirker kognisjon. narkotika eller alkohol kan også forårsake midlertidig disinhibition.
når disinhibition oppstår fra forhold som mani, og det kan være en av de viktigste symptomene på en person som er manisk, kan det ta litt tid å finne en måte for den personen å komme seg gjennom medikamentell behandling for tilstander som bipolar lidelse. i mellomtiden, ville den personen må nøye observasjon for å gjøre visse han eller hun ikke utgjøre fare for seg selv eller oppføre seg på måter som er sosialt uakseptabelt eller ulovlig. innleggelse kan bli vurdert til normale hemninger ble gjenopprettet.
hos mennesker med uhelbredelige traumatiske eller deteriorative hjernen forhold, ta disinhibition kan være vanskeligere. i et støttende miljø, kanskje vaktmester prøve å lage tilgjengelige alternativer for å hjelpe personen uttrykke atferd mindre. for eksempel, minner folk til å bruke badet eller distraherende dem med alternativer når en disinhibitive situasjonen oppstår kan bidra til å minske uttrykk for tilstanden. det er ikke alltid mulig å fullstendig eliminere slike atferd.
psykoterapi er tenkt et godt alternativ for folk som er rutinemessig sosialt disinhibitive. dem som befinner seg stadig dele for mye privat informasjon på det sosiale miljøet kan finne de er alene og har få venner. slik oversharing kan komme fra noen av de personlighetsforstyrrelser og det også oppstår hos mennesker som led betydelige overgrep som barn, særlig seksuelle overgrep, og som et resultat, vokste opp med en umoden følelse av sosiale grenser. terapi kan bidra til å løse traumatiske opplevelser og fokusere på atferdsmessige trening som gjør grensene mer tydelig.
i de fleste tilfeller trenger disinhibition å bli forstått som en konsekvens av personens sykdom eller modenhetsnivå, og ikke som bevisste forsøk på personen til å rokke andre. vite dette problemet har en årsak hjelper folk avtale med den mer medlidende. i mange tilfeller er disinhibition enten midlertidig eller responderer på behandling, men i alvorlige tilfeller, skaper sykdom til hjernen en permanent tilstand av det, og alle krefter går mot vennlig og empathetically minimere atferd.


Previous:nothing Next:symptomer på Down syndrom

Relaterte artikler


 • junctional rytme
 • helserisiko
 • ultralyd
 • hva som bør være mitt daglige inntak av kalsium
 • de vanligste årsakene til hip smerter om natten
 • mellom av innvollsparasitter
 • alvorlig fordøyelsesbesvær
 • er det en sammenheng mellom Alzheimers sykdom og røyking
 • intern rensing
 • er Sengevæting arvelig
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com