alvorlig fordøyelsesbesvær

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2014-02-02
alvorlig fordøyelsesbesvær oppstår når normale dårlig fordøyelse symptomene blir svært intens. vanlig, når fordøyelsesbesvær er alvorlig, er alle de vanlige symptomene sterkt forsterket. årsaken til alvorlige eller svært intens fordøyelsesbesvær kan variere, selv om det ofte har mye å gjøre med mat en individer spiser. symptomer på denne typen fordøyelsesbesvær kan bli veldig påtrengende og kan føre til at noen føler seg som om han eller hun har en alvorlig helsekrise som en hjerteinfarkt. vanlig, antacida og justere ens diett kan sterkt kurve utbruddet av alvorlig fordøyelsesbesvær.
overdreven oppblåsthet, ekstrem fylde og hyppig raping er noen flere vanlige alvorlige dårlig fordøyelse symptomer. andre symptomer kan være kvalme og noen ganger smerter, spesielt i den øverste delen av personens mage og bryst. noen mennesker kan også har ryggsmerter, faktisk fordøyelsesbesvær og ryggsmerter ofte forekommer samtidig. i de fleste tilfeller av fordøyelsesbesvær, disse symptomene ikke er langvarig, men når dårlig er alvorlig, kan alle de vanlige symptomene være svært overdrevet. som et resultat, vil personen generelt være mye mer ubehagelig og symptomatisk enn vanlig.
en person med alvorlig fordøyelsesbesvær bør sees av lege. fordøyelsesbesvær er generelt ansett som en godartet tilstand, men et alvorlig tilfelle kan etterligne en mye mer alvorlig problem. for eksempel, har det vært tilfeller ble symptomene på dårlig etterligner de av hjerteinfarkt eller hjerteinfarkt. i tillegg kan pågående fordøyelsesbesvær også være et tegn på en mer alvorlig problem for fordøyelsen tarmkanalen.
leger kan utføre flere forskjellige medisinske tester for å diagnostisere alvorlig fordøyelsesbesvær. ofte, leger bruker blodprøver, ultrasounds på mage og røntgenbilder for å oppnå en diagnose. å behandle denne typen fordøyelsesbesvær, leger kan foreskrive flere ulike medisiner for å lindre det som kan være svært alvorlige symptomer. i tillegg kan personlige vaner som overspising, spise for fort og tidkrevende utløse matvarer også være nyttig i behandling av alvorlig eller ekstrem dårlig.


Previous:nothing Next:gjær infeksjon

Relaterte artikler


 • second opinion
 • sentral fedme
 • helserisiko
 • amebiasis
 • Hvordan kan jeg unngå bug biter
 • Helicobacter pylori
 • ultralyd
 • sekundær osteoporose
 • de vanligste årsakene til alvorlig hæl smerter
 • de vanligste årsakene til underarm lukt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com