de vanligste årsakene til konstant kvalme

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2014-02-01
kvalme er ofte beskrevet som en følelse av ubehag i magen som kan være ledsaget av en syrlig smak i munnen, en mangel på matlyst og en trang til å spy. selv konstant kvalme er en av de mest erfarne medisinske plager det er generelt ikke betraktet som en sykdom, men et symptom. noen av de vanligste årsakene til konstant kvalme omfatte graviditet, matinntak og stress.
en annen tilstand som ofte oppstår med kvalme er diaré, kvalme og diaré kan være forårsaket av inntak av rik mat eller ved å spise mat som kroppen er intolerant. for eksempel kan de som er laktoseintolerante oppleve diaré og kvalme etter inntak av meieriprodukter. oftere, men oppstår diaré med kvalme etter å ha spist mat eller vann forurenset med bakterier eller virus. reiser til et fremmed land, tarmsykdommer, ulike medisiner og tarm lidelser kan også være ansvarlig for diaré og kvalme
konstant kvalme trenger ikke å være forårsaket av en fysisk sykdom ,. det kan være psykologiske i naturen helsefarlige lukter eller. lukter assosiert med ubehagelige minner kan gjøre noen individer kvalm. et antall individer opplever kvalme på grunn av høye nivåer av stress og konstant bekymre. generalisert angstlidelse og alvorlig emosjonelle traumer er bare noen eksempler på psykologiske forhold som kan forårsake kvalme, søvnløshet og andre fysiske symptomer. bulimi en tilstand som involverer overspising da indusert oppkast har også makt til å indusere kvalme.
for noen, kan konstant kvalme bli ødeleggende, påvirker en persons evne til å sove, holde ned maten eller utføre daglige aktiviteter. når kvalme ledsages av diaré eller oppkast, kan dehydrering skje. for å hindre dehydrering, medisinske fagfolk anbefaler ofte konsumere lider klare væsker inntil oppkast eller diaré avtar. vanligvis innen en dag, de fleste individer som lider av konstant kvalme er. rettet for å begynne å konsumere bland matvarer som bananer eller ris
andre vanlige årsaker til kvalme inkluderer: stråling og kjemoterapi behandlinger for kreft, hodepine, nyrestein, sår, og visse medisiner. som kvalme har så mange mulige årsaker, er å se en medisinsk faglig for nøyaktig diagnose vanligvis betraktet den beste måten å få den hjelpen trengs. det er viktig å merke seg at kvalme eller oppkast som oppstår etter en fysisk skade på hodet, oppstår med alvorlige magesmerter eller blodig oppkast krever vanligvis øyeblikkelig legehjelp.


Previous:nothing Next:effektene av anoreksi

Relaterte artikler


 • selvforsvar klasse
 • hydrothorax
 • cystisk akne
 • junctional rytme
 • myxomatous
 • diabetes insipidus symptomer
 • bioidentical hormoner
 • vanligste årsakene til plutselig leddsmerter
 • trygg havn lover
 • holistisk helse
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com