pseudodementia

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2014-05-23
pseudodementia er et begrep skapt tidlig på 1960-tallet til en beskrive en tilstand hos eldre mennesker som synes å lide av demens, men faktisk lider av depresjon som er årsaken demens -lignende symptomer. disse symptomene som tilsynelatende hukommelsestap eller fiasko til adekvat kunne ta vare på seg selv kan presentere samtidig med symptomer på depresjon, og en person kan virke forvirret eller på vanlige tester som evaluerer demens være ute av stand til å svare på mange spørsmål unntatt ved å si "Jeg vet ikke. 'Det er viktig å se pseudodementia som en reell sykdom og ikke noe en persons forfalskninger. "Det egentlig er depresjon som tilsynelatende er forhold som Alzheimers, om det ikke har være blitt oppført i Diagnostic and Statistical manualer siden midten 1990-tallet.
den gode nyheten om pseudodementia er folk flest reagerer på behandling med antidepressiva og symptomene på demens staten kan helt omvendt hvis folk blir tilstrekkelig behandlet for depresjon. siden normalt det er eldre folk som utvikler pseudodementia, forsiktighet må tas i forskrivning legemidler. for eksempel bruk av de fleste antipsykotika, som Seroquel ® ( quetiapin ), ville ikke anses som en levedyktig behandling i eldre, men det har vist seg å være en verdifull tilleggsbehandling hos yngre mennesker.
de fleste antipsykotika har vært knyttet til en høyere rate av plutselig død i senior. organisasjoner som oss Food and Drug Administration ( FDA ) gi disse en svart boks advarsel og anbefaler sterkt at de ikke brukes sammen med eldre populasjoner. i de fleste tilfeller, er depresjon reverseres uten disse medisinene, og kan behandles adekvat med antidepressiva.
det er en stor interesse i forhold som pseudodementia fordi depresjon er noen ganger sett på som en forløper til reell demens. noen leger, mens anerkjenner en sterk forskjell mellom disse to forholdene, tyder det kan være ukjente forbindelser mellom de to sykdommene. det er blitt som fremføres av noen spesialister som udiagnostisert depresjon i senere år kunne føre til større predisposisjon for ekte demens, selv om det risikerer utvikling av pseudodementia. muligens tidlig respons på behandling av depresjon unngår begge forhold.


Previous:nothing Next:unngå bakterier på en flytur

Relaterte artikler


 • de vanligste årsakene til nakkesmerter og nummenhet
 • Enterococcus faecalis
 • generalisert epilepsi
 • glycobiology
 • de vanligste ortopediske problemer
 • rehabilitering leger
 • Hva skjer med hormoner under svangerskapet
 • de vanligste årsakene til mannlig bryst smerter
 • i odontologi , ett tannsett
 • ovarialt hyperstimuleringssyndrom
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com