unngå bakterier på en flytur

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2014-05-22
vi har alle begynt å føle deg uvel etter å ha tatt en flytur som våre struper føler scratchy og begynner vi nyser vi undres :. var det omluft ? flatene som alle har rørt etter nysing i deres hender ? det faktum at vi sitter praktisk talt i naboens fang ? det faktum at vi ikke sove i det hele tatt på den røde øyne flyturen? alle disse er faktorer i å fange en forkjølelse eller influensa fra din tid på et fly heldigvis, det er mange måter å unngå bakterier på en flytur og gjøre ferien-. eller retur hjem-mye mer behagelig.
en annen viktig faktor når du prøver å unngå bakterier på en flytur er å holde hendene vekk fra ansiktet. hvis du berører bordet, armlenet, eller bladet, er du i hovedsak berører alle som har rørte disse tingene før du at du absolutt ikke ønsker å sette fingrene i munnen eller gni øynene eller nesen etter dette-. i hvert fall ikke før du vasker hendene grundig i tillegg, kan det være lurt ta med eget teppe, pute, eller skjerf å dekke armlenet eller bak på setet, hvis du er virkelig bekymret.
når du flyr, er det viktig å drikke mer vann enn vanlig. luften i et fly er tørr, og holde deg hydrert er viktig for din immunsystem. stedet for å få kaffe, brus, eller alkohol på en flytur, drikke rent vann. i tillegg til å lære å unngå bakterier på en flytur, er det viktig å utstyre kroppen din til å bekjempe dem. får nok søvn er også viktig. mange av oss være oppe sent pakking, men vi bør gå til sengs tidligere for å hvile kroppene våre for reiser.
slår på luftventilen kan faktisk hjelpe push bakterier bort fra deg, noen eksperter sier, men dette er omstridt. også omstridt er effektiviteten av personlige luftfiltre, men noen sverger ved dem. en merkelig, men effektiv måte å unngå bakterier på en flytur er å belegge innsiden av neseborene med en antibiotisk salve som polysporin ®. du kan bruke salven til en bomullspinne og strøk innsiden av nesen dette vil fange bakterier før de kan gå inn systemet
ikke glem at når du reiser., er kroppen din utsettes for mer stress faktorer enn vanlig. sørge for at du spiser godt, siden fete, sukkerholdige og koffeinholdige matvarer vil tregere immunforsvaret og gjør deg trøtt. få nok hvile, spise godt, og drikker mye vann vil hjelpe deg i din søken for å unngå sykdom og ha det gøy reiser.


Previous:nothing Next:osteomalasi

Relaterte artikler


 • MYOM
 • de ulike metodene for skulder styrking
 • arrdannelse alopecia
 • nyrebekkenbetennelse
 • mulige hivtest resultater
 • vanlige kollagen bivirkninger
 • perianale dermatitt
 • hydrogen pusteprøve
 • enchondroma
 • cluster b personlighetsforstyrrelse
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com