de vanligste allergier

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2014-05-10
de vanligste allergier omfatter pollen og husholdning allergi, som for eksempel støvmidd, dyr og noen matvarer. mens de fleste allergier er bare mindre ulemper, kan andre være ganske alvorlig. en alvorlig allergisk reaksjon, kjent som anafylaksi, kan krever øyeblikkelig legehjelp. finne årsaken til en allergi kan være enkle eller svært kompliserte, og kan noen ganger krever testing av en lege.
for kjæledyr eiere, kan en allergi mot et dyr virke som en forbannelse. heldigvis kan de som lider finne sine organer etter hvert tilpasse seg allergenet forårsaket av kjæledyr, og at symptomer etter hvert avta over tid. i andre tilfeller, kan noen dyrevenner finne er det ingen måte å lindre sine symptomer, annet enn med reseptbelagte medisiner, eller ved å unngå allergenet helt. det er også noen raser av hunder og katter som har en tendens til å forårsake færre allergier enn andre.
av alle de vanlige allergier, støvmidd, eller hus midd, kan være blant de mest plagsom. dette er fordi de ikke har noen sesong. de bor innendørs, og derfor være veldig behagelig året rundt. de er også på et sted de fleste tilbringer minst åtte av hver 24. time-i en seng. Derfor har de en tendens til å være svært plagsom. mens de fleste støv midd allergi er mindre ulemper, de har vært ansvarlig for fatale astmaanfall.
matallergener er blant de vanligste allergier som kan produsere den mest alvorlige reaksjoner. skalldyr, melk og nøtter, spesielt peanøtter, forårsaker flest problemer. proteiner, spesielt i peanøtter, kan være spesielt vanskelig for noen å takle. i noen tilfeller, selv lukten av disse matvarene kan gi en allergisk reaksjon.
for mange typer vanlige allergier, er en effektiv antihistamin den beste kur. dette effektivt nøytraliserer allergen, og gir generell lettelse fra de fleste symptomene. denne medisinen kan gis i tablettform, eller kan injiseres av en lege eller sykepleier. mange vil finne de trenger konstant behandling gjennom hele allergi sesongen. mens dette kan være en ulempe, gir det vanligvis nok lindring til å gjøre ting utholdelig.


Previous:nothing Next:velge den beste Lyme sykdom spesialist

Relaterte artikler


 • symptomer på Down syndrom
 • Hvordan kan jeg unngå hypotermi
 • workaholism
 • aniseikonia
 • hepatopulmonary syndrom
 • i odontologi , ett tannsett
 • sammenheng mellom cannabis og psykose
 • iatrogenesis
 • hva som bør være mitt daglige inntak av kalsium
 • Enterococcus faecalis
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com