velge den beste Lyme sykdom spesialist

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2014-05-10
Borreliose er navnet på en bakteriell infeksjon som spres fra en hake til et menneske. denne sykdommen kan forårsake en rekke symptomer, mange ødeleggende, inkludert nerveskader. finne en Lyme sykdom spesialist kan være en viktig del av å gjøre en full gjenoppretting av denne sykdommen. som med hvilken som helst lege, er det viktig å velge en spesialist som er godt trente, som forstår dine bekymringer, og med hvem du er komfortabel.
Lyme sykdom spesialister bare forholde seg til pasienter som er smittet med borellia burgdorferi bakterier. vil du kanskje vurdere å se en smittsom sykdom lege, fordi de også ofte vet mye om Lyme sykdom. disse legene er langt mer kunnskapsrike enn den primære omsorg lege, fordi det er deres jobb å studere sykdommen og holde på toppen av de nyeste behandlinger.
en god måte å finne den beste Lyme sykdom spesialist er å spørre din fastlege for en anbefaling. fleste leger er kjent med spesialister innen sine områder, og bør være stand til å henvise deg til en lege eller sykehus for videre behandling. Du kan også være i stand til å finne informasjon om spesialister gjennom din forsikring leverandøren. mange forsikringsselskaper tilbyr en liste over spesialister som omfattes av sine tjenester
kan du også være i stand til å finne Lyme sykdom spesialister i ditt område ved å snakke med venner eller familie som har lidd av sykdommen, eller ved å kontakte en lokal støttegruppe. symptomer på Lyme sykdom ikke alltid forsvinner når behandlingen er ferdig, så en støttegruppe kan være en god vedvarende ressurs. du kan også kontakte sykehusene i ditt område for å finne ut hva slags spesialister kan være tilgjengelig for deg.
en Lyme sykdom spesialist vil kunne riktig diagnostisere deg og få deg i gang med et regiment av antibiotika. disse antibiotika kan være muntlig, eller de kan gis gjennom en iv linje. det kan ta to til fire ukers behandling for å kunne bli kvitt infeksjonen. etter det, må du kanskje arbeide med Lyme sykdom spesialist til å behandle eventuelle gjenværende symptomer.


Previous:nothing Next:de vanligste årsakene til blå hud

Relaterte artikler


 • drunkorexia
 • lipodystrofi
 • sekundær osteoporose
 • refeeding syndrom
 • forholdet mellom vin og diabetes
 • hexadactyly
 • type 2 diabetes
 • glioblastoma multiforme
 • Forskjellen mellom en abscess og en fistel
 • unngå en brokk etter keisersnitt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com