sukker avhengighet

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2014-05-05
sukker avhengighet er en fysisk avhengighet og som virkelig og ekstrem som alle andre. vår naturlige tendens er å verdsette søte smak, som det var vår overlevelse tilbake da våre forfedre ble foraging for urter, malt røtter og bær. bitter smaker ofte var giftig.
gjær kolonier ( candida ) trenger sukker for å trives og sette en enorm mengde press på deg for å mate dem, noe som resulterer i krav til sukker og fett. det er en syklus som smaksløkene diktere som forårsaker salt til søthunger, sukker å kreve olje, og olje til krever salt. Denne sløyfen er selvforsterkende og påvirker sukker avhengighet.
om vi ofte anser sukker ufarlig, kan det være skadelig over tid. glycation oppstår når en sukkermolekyl festes til et protein. denne prosessen skaper frie radikaler og oversetter til en betennelse som påvirker våre arterier, bein, hjerne, organer, ledd, muskler, hud og svekkelsen av mange kroppslige prosesser.
forskning har vist at sukker øker dopamin og opioid nivåer i hjernen som kan skape en sukker avhengighet. bingeing, krav og abstinenssymptomer vil oppstå hvis sukkeret er fjernet plutselig. tilbaketrekking fra sukker innebærer alvorlig hodepine, irritabilitet, ørhet, kvalme, søvnløshet og svetting.
for å stoppe en sukker avhengighet, er det best å fjerne sukkeret langsomt. noen mennesker med sensitive systemer kan bli svært ubehagelig ved å stoppe brått. av metodisk eliminere sukker, redusere litt av gangen, kan du unngå de fleste bivirkningene av sukker tilbaketrekning.
i prosessen for å utvinne fra en sukker avhengighet, er det viktig å spise hyppige små måltider for å holde blodsukkeret stabilisert. protein bør økes og spises til hvert måltid og snacks. milde, naturlige avføringsmidler hjelpe fortgang i fjerning av giftstoffer fra systemet. drikke ekstra vann og bruke en alkalisk eller candida diett.
i bytte for sukker, kan mange matvarer byttes for å tilfredsstille ønsket om søte smaker. søte poteter er et perfekt eksempel. fleste fagfolk er enige om at kunstige søtningsmidler skape en konflikt i kroppen din som faktisk gjør deg crave sukker mer. den " trikset " kan fungere for din smak tilfredshet, men det bare forvirrer fysiologi, noe som resulterer i craving sukker og vedlikeholdende din sukker avhengighet.
finner du, som du er lettet fra sukker avhengighet som naturlige matvarer begynne å avsløre sitt sanne smak og kommer til å nyte et bredere utvalg av smaker. du vil også oppdage at du ikke trenger så mye salt som du tidligere var nødvendig. som system og smaksløker rense, vil du nyte de naturlige smakene og smak av mat mer fullstendig.


Previous:nothing Next:om aspartam og graviditet

Relaterte artikler


 • atomoksetin
 • de pectorals
 • endometrial adenokarsinom
 • helserisiko
 • de vanligste årsakene til døvhet hos barn
 • fosterets skjerm
 • forholdet mellom vin og diabetes
 • hvordan oppløse jeg ikke nyrestein
 • nyresvikt
 • cluster b personlighetsforstyrrelse
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com