noen strategier for krise forebygging

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2014-06-12
Krisen forebygging hindrer sosial kriser som vold i hjemmet, fysiske og seksuelle overgrep, selvmord og vold i hjem, skoler og lokalsamfunn. effektive krisetiltak forebyggende strategier både evaluere og bidra til å eliminere muligheten for kriser gjennom utdanning, kommunikasjon og sosial støtte. noen vellykkede strategier for krisen forebygging inkluderer erkjenner de tidlige varseltegn av forestående kriser, fremme ikke- voldelige løsninger av alle konflikter, og bygge støttende og kommunikativ familie og samfunnskontakt.
møte lærere og delta på møter og bli med komiteer for å diskutere skole sikkerhet og Kriseforebygging saker som anti- mobbing politikk er gode måter å koble med og talsmann for ens barn. skolen rådgivere håndtere atferdsmessige problemer og bidra til å gjøre elevene oppmerksomme på mangfold og respekt problemstillinger. kriserammede forebyggende programmer i skolen bør håndtere mobbing og dating vold i tidlige klassetrinn ved å lære respekt for en annen persons fysiske grenser og sikkerhet.
samfunnet basert tjeneste organisasjoner ofte tilby krisehjelp forebyggingsprogrammer som samtalegrupper og rådgivning i saker som anger management. fleste lokalsamfunn støtter også ofre for vold i hjemmet med tilgang til krisesentre for å unnslippe overgrepene. innenlandske misbruk kalles også ektefelle misbruk, batteri, og familievold. det refererer til alle typer vold mellom eks- partnere eller nåværende partnere eller til tilfeller der en stalker tenker på hans eller hennes forhold til offeret som en intim en enda når det ikke er. vold kan være fysisk, seksuell, psykisk eller følelsesmessig art.
samfunnet kriminalitetsforebyggende strategier har vist seg å gjøre en forskjell i krise forebygging. samfunnet politiarbeid og overvåkning bidrar til å gjøre lokalsamfunn tryggere steder å bo samt skape en bevissthet om problemene i et fellesskap. medlemmer av fellesskapet, når de er klar over problemer i sine lokalsamfunn, skriver ofte brev om krisen forebygging til lokale politikere og ledere til lokale aviser, for å inspirere andre å engasjere seg ytterligere i gjør Kriseforebygging politiske beslutninger.


Previous:nothing Next:tvetydig genitalia

Relaterte artikler


 • effekten av diabetes på øynene
 • hypoksemi
 • risiko for gastritt
 • de vanligste symptomene på en intestinal brokk
 • symptomer på kopper
 • rettsmedisinske odontologi
 • sentral fedme
 • om naturlig desinfeksjonsmiddel
 • calcaneal spur
 • primær hyperkolesterolemi
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com