gå inn i depresjon rådgivning

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2014-06-05
en av de viktigste metodene for behandling av depresjon og selv mild til moderat depresjon er psykoterapi eller rådgivning. avhengig av omfanget av depresjon, kan rådgivning bare være en metode nødvendig, og folk kan også ha nytte av medisiner som brukes for å lindre tilstanden. det kan dermed være viktig når vi leter etter depresjon rådgivning å vurdere de biologiske faktorer som kan forårsake det hvis depresjonen er svært alvorlig, kan folk først ønsker å konsultere en psykiater før du går videre til depresjon rådgivning. men noen mennesker inn sjelesorg først, og deretter avgjøre om arbeidet med en psykiater ville også være gunstig.
folk søker depresjon rådgivning kan også få anbefalinger fra venner eller familie leger. noen ganger problemet føles for flaut å diskutere med nære venner, men familie leger er en god ressurs, og er ganske vant til å høre forespørsler for henvisninger til rådgivere. en annen utmerket ressurs kan være pastorer, noen er lisensiert rådgivere også.
de uten regjering helse dekning eller helseforsikring som mangler penger kan fortsatt være i stand til å finne depresjon rådgivning til lave eller billige priser. mange rådgivere tilbyr glideskala avgifter, og enkelte store rådgiving organisasjoner har gratis rådgivning tilgjengelig. kontroll med store organisasjoner som katolske hjelpeorganisasjoner, selv om en person ikke er katolikk, kan hjelpe raskt finne en rådgiver. universiteter og enkelte arbeidsgivere kan tilby tilgang til rådgivere også.
fleste rådgivere vil ønske å vite hvordan følelser av depresjon er manifesting, og de kan ha spørreskjemaer de vil ha nye pasienter komplett. første økter er vanligvis brukes til å finne ut på hvilke måter depresjon påvirker personen, og i hvilken grad disse effektene merkes. når du går til en første sesjon, kan folk ønsker å skrive ned noen detaljer om hvorfor de føler de er deprimert og hvor dypt depresjon påvirker dem. for eksempel ved å la rådgivere vite om suicidale følelser eller manglende evne til å arbeide er svært nyttig. . .
rådgiverne kan ha ulike metoder for behandling av depresjon noen bruker tradisjonell samtaleterapi, og en populær metode i dag er kognitiv atferdsterapi ( CBT ) som er ute etter depresjon rådgivning kan se opp hvordan disse terapi arbeide for å avgjøre hvilken som kan være mest effektive. folk på jakt etter behandling bør være oppmerksom på at depresjon er en svært treatable sykdom som i stor grad fordeler fra mange forskjellige typer terapi. depresjon rådgiving er en utmerket første skritt mot å hjelpe til å håndtere denne tilstanden.
en gang folk bør ikke vente for rådgivning er hvis depresjon er svært alvorlig og forårsaker sanne suicidale tanker og følelser. stedet, gir de fordeler når de ringer psykiatriske legevakter i deres samfunn. hvis denne ressursen ikke er tilgjengelig, bør de ta turen til nærmeste legevakten for behandling.


Previous:nothing Next:schizencephaly

Relaterte artikler


 • svangerskapsdiabetes
 • de vanligste årsakene til underarm lukt
 • hepatopulmonary syndrom
 • nesepolypper
 • symptomer på kopper
 • thorax bur
 • beste maten for ulcerøs kolitt
 • unngå spontanabort
 • om av urin sykdom
 • fargeblindhet genet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com