hva kan jeg gjøre for en kløe øre

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2014-07-17
kløe i ørene kan være en mindre irriterende eller en ekstremt smertefull tilstand. fordi kløe kan være et symptom på så mange forskjellige plager, er det umulig å identifisere en enkelt modus for behandling som vil fungere i alle tilfeller, heldigvis, kan en lege utnytte ulike tester for å fastslå hva som forårsaker kløe øret og gå videre til å anbefale en levedyktig løpet av behandlingen
er det imidlertid også mulig at opprinnelsen til kløe øret må. gjøre med forsøket på å behandle en øreverk uten medisinsk tilsyn. Mange antar at en opphoping av ørevoks er alltid den skyldige når det gjelder kløe i ørene. faktisk kan det motsatte være tilfelle. ørevoks tjener til å beskytte kamrene i øret tørker ut og gi et hjem for bakterier. hvis for mye voks fjernes ved konstant sondering med fingre, kremer eller andre midler, blir ørene igjen med ingen naturlig beskyttelse. når dette er tilfelle, behandle infeksjon kombinert med stans å fjerne ørevoks vil tillate helbredelse skje og for ørene å gjenvinne den naturlige evnen til å bekjempe bakterier.
når balansen av voks i øret er normalt og det er ingen tegn på en infeksjon, kan kløe øre være et symptom på en annen helse problemet. leger kan benytte tester som en MR for å fastslå om det er noe unormalt forårsaker press på øret, noe som resulterer i kløe. øre, nese og hals spesialister kan også utforske mulighetene for kløe være forårsaket av noen slags infeksjon i nesegangene eller øvre luftveiene.
allergi kan også være den underliggende årsaken til en kløe øre. hvete og melkeprodukter er to eksempler på vanlige matvarer som kan være opphavet til øret problemet. leger kan teste for ulike allergier og avgjøre om dette er tilfelle. bør en allergi være årsaken til kløe, å gjøre noen endringer i livsstil for å unngå de allergenene vil ofte tillate tilstanden å synke i løpet av kort tid.
heldigvis, kan den spesifikke årsaken til en kløe øre vanligvis bli diagnostisert raskt. gang diagnostisert, vil riktig løpet av behandling begynner å lette ubehag i så lite som et par dager.


Previous:nothing Next:de vanligste fenylketonuri symptomer

Relaterte artikler


 • de vanligste hukommelsestap symptomer
 • årsakene til gonoré
 • symptomer på Crohns sykdom
 • abdominal støtter
 • peak flow meter
 • rundormer
 • sammenheng mellom ms og hjerneskader
 • gå inn i depresjon rådgivning
 • Farene ved lordosis
 • hva gjør en pediatrisk oftalmolog do
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com