er lupus en funksjonshemming

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2014-07-13
lupus kan deaktivere, men noen mennesker har lange perioder med remission hvor de knapt berørt av denne autoimmune sykdommen. spørsmålet om denne tilstanden er en funksjonshemming, fra et ståsted for å forsøke å samle uførhet eller supplerende sikkerhet inntekt ( SSI ) i oss, er litt mer komplisert. lupus er ikke oppført som en standard funksjonshemming, men gitt visse faktorer, kan det vurderes en. folk søker noen form for uføretrygd må forstå hvilke faktorer som lage lupus en funksjonshemning og hvilke forhold gjør det mest sannsynlig et krav vil bli godkjent.
en annen måte som er mulig å dømme lupus en funksjonshemming er ved å vurdere den nåværende helse for den enkelte og andre faktorer som alder. et barn med moderat til alvorlig lupus er sannsynlig å bli tildelt SSI fordeler hvis foreldrene kvalifisere seg ved inntekt. noen som har vært syk i inntil ett år, eller som leger dommer vil være syk i minst tolv måneder kan også kvalifisere, spesielt hvis de har vært ute av stand til å arbeide på de jobbene de tidligere holdt.
den viktigste grunnen til at regjeringen ikke nevne bare lupus en funksjonshemming er på grunn av variansen i grad av sykdom. noen mennesker er svært syk med denne sykdommen og andre har mer milde symptomer. tillegg kan lupus være gjenstand for bluss, der folk er veldig syk til tider, men føler vel og dyktig til andre tider.
for lupus lidende, disse fakler gjør det utfordrende å holde nede tradisjonelle arbeidsplasser, og noen mennesker med denne sykdommen arbeidet for støttende arbeidsgivere, drar nytte av ting som familien medisinsk permisjon act ( FMLA ), hvis bluss oppstå. likevel er de ansatte forventes å dukke opp på jobb det meste av tiden, og hvis lupus alvorlig forverres, kan arbeider ikke være mulig. noen mennesker finner måter å holde ansatt ved start hjemme virksomheter eller jobber som selvstendige oppdragstakere, men disse mangler fordelene av tradisjonell arbeid, hovedsakelig helseforsikring, og helseforsikring er vanskelig å få med en lupus diagnose.
hva som virkelig trengs for å få regjeringen vurdere lupus en funksjonshemming er bevis på at det er invalidiserende. legene må dokumentere dette grundig for pasienter forsøker å få økonomisk hjelp eller tilgang til ting som aksje- of- kostnader Medicaid. folk vil normalt måtte bevise måter tilstanden gjengir ting som arbeid umulig, og de må kanskje sende til eksamen ved statlige leger, i tillegg til å fylle ut papirene og leverer medisinske journaler.
det fortsetter å være en historie med automatisk nekte funksjonshemming krav, og dette kan være mer vanlig med en sykdom som ikke alltid er klassifisert som en funksjonshemming. bør folk få en fornektelse, bør de vedvarer og klage. appellerer ofte fører til godkjenning av krav, men det er absolutt godkjent denne formen for selv- forsvar kan være svært vanskelig å utføre hvis folk er alvorlig påvirket av en funksjonshemming. det er uførhet advokater og advokater som kan hjelpe fremskynde denne prosessen, selv om deres tjenester kan være dyrt.


Previous:nothing Next:orchiopexy

Relaterte artikler


 • Enterococcus faecalis
 • Restaurant helse inspeksjon
 • melk følsomhet
 • er lupus en funksjonshemming
 • nesepolypper
 • sekundær osteoporose
 • allogen
 • kunstig inseminasjon
 • seksuell sjalusi
 • bekkenbunnen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com