obstetrikk sykehus

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2014-07-05
en fødselshjelp sykehus er et medisinsk senter fokusert på å gi omsorg til gravide, fostre og spedbarn. disse anleggene kan gi omsorg fra unnfangelse til etter fødselen, og vanligvis har kvalifiserte team av spesialister som kan takle eventuelle komplikasjoner på grunn av graviditet. en obstetrikk sykehus kan være et privat foretak, men ofte eksisterer som en gren knyttet til en mye større sykehus
fødsel tjenester er en viktig del av arbeidet ved en obstetrikk sykehus. mens de fleste kvinner opplever en vaginal fødsel, tillater tilstedeværelse av mange spesialister for andre alternativer i tilfelle en nødsituasjon eller en pre-eksisterende tilstand hindrer en normal fødsel. keisersnitt er en vanlig alternativ fødsel metode som ofte utføres på en obstetrikk sykehus.
mange Obstetrics sykehus har en neo-natal intensivavdelingen, også kjent som en NICU. det er her at nyfødte babyer som krever overvåking og spesialisert omsorg blir behandlet. en spedbarn kan bringes til NICU grunn av lav fødselsvekt, medfødte tilstander, lavt oksygennivå priser, eller fødsel komplikasjoner. selv se en ny baby i en NICU kan være skremmende for nye foreldre, vil barnet bli nøye overvåket for eventuelle endringer og gitt en steril, skikkelig oksygenrikt miljø som fremmer gjenvinning og helse.
en obstetrikk sykehus kan også gynekologiske tjenestene. mange leger velger å spesialisere seg i både obstetrikk og gynekologi, og kan derfor tilby det beste av sin opplæring til pasienter i begge sektorer. gynekologiske tjenester kan omfatte grunnleggende sjekk -ups og behandlinger, celleprøver, testing for seksuelt overførbare sykdommer, og graviditetstest. hvis en kvinne blir gravid, kan legen som bekrefter den på gynekologi besøket også bli fødselslege for svangerskapet. bo med den samme legen gjør mange kvinner til å føle seg trygg og i klarerte hender.
obstetriske sykehus har en vital og viktig medisinsk formål :. å bringe den neste generasjonen av den menneskelige rase inn i verden ved vokter kvinner og familier gjennom prosessen fra idé til arbeidskraft til fødsel, fødselsleger sikre at så mange babyer som mulig blir født lett og god helse. et stort team av graviditet, fødsel og barndom spesialister samt et dedikert anlegg gjør en obstetrikk sykehus en verdig mulighet for prenatal og neonatal omsorg.


Previous:nothing Next:transpersonlig psykologi

Relaterte artikler


 • sentral fedme
 • fotdeformitet
 • nese appelsinhud
 • allogen
 • sammenheng mellom abort og fruktbarhet
 • hydrogen pusteprøve
 • om naturlig desinfeksjonsmiddel
 • kardial astma
 • sammenheng mellom kløe og sykdom
 • ondartet fibrøs histiocytoma
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com