unngå urinveisinfeksjon

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2014-08-26
en urinveisinfeksjon, ofte sett skrevet som UVI, er en infeksjon i urinveiene forårsaket av bakterier som kommer inn gjennom urinrøret. i de tidlige statene, kan en urinveisinfeksjon være smertefull eller irriterende, og det kan også utvikle inn i et alvorlig helseproblem hvis det ikke blir adressert. urinveisinfeksjoner er relativt lett å diagnostisere og behandle, men det er bedre å unngå urinveisinfeksjoner helt. i tillegg til å gjøre deg mer komfortabel, dette vil også til nytte for din langsiktige helse, ettersom medisinske studier har vist at de mer urinveisinfeksjoner en pasient har, jo mer han eller hun er sannsynlig å få.
seksuell aktivitet setter både menn og kvinner i fare for urinveisinfeksjoner. rengjøre underlivet før og etter slik aktivitet kan hjelpe folk å unngå urinveisinfeksjoner, som kan urinering etter samleie for å skylle ut bakterier. både menn og kvinner bør avstå fra å bruke parfymerte produkter og irritanter rundt kjønnsorganene, da dette kan gjøre delikate membraner mer utsatt for infeksjon god seksuell hygiene vil tillate folk å unngå urinveisinfeksjoner, og det vil også gjøre sitt kjønn. bor mer fornøyelig generelt.
det er også noen kosttilskudd tiltak som kan hjelpe folk å unngå urinveisinfeksjoner. drikke store mengder vann og opprettholde riktig hydrering er viktig. tidkrevende tranebærjuice også synes å ha positive fordeler. i tillegg kan folk unngå urinveisinfeksjon ved å forbruke vitamin C og andre stoffer som vil øke sitt immunforsvar. folk bør også gjøre en vane av urinering når de føler behov for, snarere enn å holde den.
noen ganger, kan alle tiltakene i verden ikke hjelpe noen å unngå urinveisinfeksjoner. kløe, svie, smertefull vannlating, overskyet urin, eller det presserende behovet for å urinere stadig er alle symptomer. pasienter bør søke behandling umiddelbart, slik at smitten kan bli fanget og eliminert tidlig. dette er spesielt viktig for menn, siden selv om de er mindre utsatt for urinveisinfeksjoner generelt, er de mer utsatt for farlige og potensielt ødeleggende infeksjoner i nyrene. urinveisinfeksjoner kan også være forårsaket av ting som prostataforstørrelse og nyrestein, som begge krever medisinsk oppmerksomhet.


Previous:nothing Next:philophobia

Relaterte artikler


 • de forskjellige måtene å frastøte mygg
 • respiratorisk alkalose
 • HIPAA avsløring
 • perianale dermatitt
 • withania somnifera
 • guttaperka
 • kronisk nyresykdom
 • workaholism
 • tinnitus
 • hva som forårsaker vannkopper
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com