sammenheng mellom hjerneskader og kreft

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2014-08-06
en synkronisert forholdet mellom hjerneskader og kreft andre steder i kroppen. medisinske studier har vist at kreftceller i prostata, bryst og lunger kan ofte resultere i samtidige lesjoner i hjernen på grunn av hematogenous spredning av ondartede celler. lesjoner kan begynne å metastasere i hjernen i løpet av én til to måneder første utbruddet av den primære kreft, lunge og bryst kreft er vanligvis mer sannsynlig å forårsake legioner enn prostatakreft, som vanligvis ikke når hjernen før sent sikt. cerebrale lesjoner forekommer ofte i multipler, med de fleste pasienter har i gjennomsnitt fem lesjoner. tror mange kirurger som styrer disse lesjonene er nøkkelen til å forlenge forventet levealder for pasienter som lider av ulike kreftformer.
gang innledende lesjoner er fjernet, kan nye lesjoner vises på nye steder i 15 prosent av pasientene, viser studier. gjentakende lesjoner på samme sted dukker ofte opp i opp til 30 prosent av pasientene, redusere overlevelsen. ifølge medisinsk oppfølgingsundersøkelser av plagede pasienter, overlevelsen av de fleste mennesker med hjerneskader og kreft som ikke kan bli fjernet gjennomsnitt ett år etter diagnose. at prisen er avhengig av hvor robust den ekstrakraniell kreft er og i hvilken grad det har reagert på behandlinger.
magnetisk resonans imaging ( MRI ) og CT ( CT ) skanner er de typiske middel som pasienter oppdager de har hjerneskader. innimellom, dette oppdaget ved en tilfeldighet når testene blir tatt for andre plager. noen ganger beslag, hodepine, læring lidelser og hukommelsestap kan signalisere tilstedeværelse av hjerneskader. forholdet mellom hjerneskader og kreft kan ikke forekomme samtidig i noen; noen pasienter utvikler ikke hjerneskader før flere år etter at de tror de har vært i remisjon fra kreft andre steder i kroppen.
ikke alle tilfeller av unormal vev i hjernen indikerer fryktede hjerneskader og kreft link. noen hjerneskader er ufarlig eller et resultat av tidligere infeksjoner og fysiske skader. slag, encefalitt, aneurismer, og hydrocephalus kan også resultere i hjerneskader pasienter med humant immunsviktvirus (HIV ) som lider hjerneskader kan eller ikke kan ha kreft. studier konflikt om legioner i pasienter med ervervet immunsvikt syndrom ( AIDS ) eller HIV er parasittinfeksjoner eller en sjelden form for kreft.


Previous:nothing Next:de vanligste årsakene til ansikt hevelse

Relaterte artikler


 • cervical ektropion
 • burde jeg gå på en rekonvalesenthjem hvis jeg er syk
 • de ulike metodene for skulder styrking
 • leukoderma
 • viral meningitt
 • rettsmedisinske odontologi
 • om av øretrompet dysfunksjon
 • de ulike øyeinfeksjon symptomer
 • lipodystrofi
 • om av tarmobstruksjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com