tegn på heroin misbruk

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2014-09-13
heroin er en farlig og utrolig vanedannende ulovlig stoff som er syntetisk produsert fra morfin. brukere ofte bli avhengig av stoffet, noen ganger etter bare en erfaring, og lide uutholdelige fysiske og psykiske abstinenssymptomer når stoffet ikke er tilgjengelig, er det mange forteller tegn på heroin misbruk, som er gjort tydelig når en person aktivt bruker stoffet, har misbrukt det i lang tid, eller opplever fysisk uttak kortsiktige symptomer inkluderer kvalme, forvirring ,. og redusert pust, mens langvarig bruk kan resultere i generelle avhengighet symptomer, for eksempel avhengig av stoffet for å fungere. tilbaketrekking kan bringe intens fysisk smerte, skjelvinger og feber.
forskning viser at en stor andel av mennesker som eksperimenterer med heroin raskt bli avhengige. avhengighet innebærer å utvikle både en avhengighet av narkotika og økt toleranse nivåer. individer opplever fysisk og psykisk avhengighet til det punktet at hele livet blir konsumert med innhenting og bruk av stoffet. stadig økende tålegrenser betyr at større mengder heroin for å produsere de samme resultatene. som folk bruker stoffet oftere og i større mengder, risikoen for overdose og død øker nesten eksponensielt.
når en avhengige personen ikke har tilgang til stoffet, opplever han eller hun vanligvis alvorlig psykisk og fysisk tilbaketrekning. år med heroin misbruk forlate en individuell sentrale nervesystemet helt avhengige av narkotika, og alvorlige fysiske symptomer manifestere innen to dager med avholdenhet. mennesker ofte opplever søvnløshet, kalde blinker, feber, oppkast og intense smerter i muskler og bein. mest fysiske uttak tegn på heroin misbruk kan ta opptil fire dager til fullt avta, men psykologiske krav kan vedvare i mange år.
er det mange behandlingstilbud tilgjengelig for personer som lider av heroin misbruk. aktive brukere må gjennomgå medisinske avrusning prosedyrer for å spyle stoffet fra kroppen og begynne gjenopprettingen. medisiner som metadon og valium ® er vanligvis foreskrevet for å lette de fysiske abstinenssymptomene heroin. kliniske veiledningssituasjoner, grupperom terapi, og innleggelse rusmiddelproblemer rehabiliteringssentre kan hjelpe enkeltpersoner gjenvinne kontrollen over kroppen sin og lære å leve meningsfylte og produktive liv uten å være avhengig narkotika.


Previous:nothing Next:pupillometer

Relaterte artikler


 • natur underskudd uorden
 • type 2 diabetes
 • giftig synovitt
 • de vanligste årsakene til døvhet hos barn
 • cystisk akne
 • minuttvolum
 • Gigli så
 • de vanligste typene visjon tester
 • hva som forårsaker bryst ømhet før en periode
 • hva som forårsaker underarm svett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com