spider bitt

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2014-09-04
edderkopper, som andre insekter, har muligheten til å bite. snarere enn tenner, edderkopper har hule hoggtenner som inneholder varierende grader av potent gift, som de instinktivt bruke til å drepe sin naturlige byttedyr ⠀ " det meste andre insekter. edderkopp biter på mennesker kan oppstå når et menneske kommer uvitende i kontakt med visse edderkopper.
mens flertallet av edderkoppen biter er ikke skadelig for mennesker, er det noen edderkopper i hele verden som har bitt blir betraktet som farlig. disse edderkoppene inkluderer den svarte enken, den eneboer, den brasilianske vandrende edderkoppen, trakt web spider, visse arter av taranteller, og sand edderkopper innfødte til deler av Afrika. disse edderkoppene med nevrotoksisk gift, inkludert enke, trakt-web, og vandrende edderkopper anses å utgjøre den største trusselen, men det har vært dødsfall rapportert med edderkopper som inneholder både nevrotoksisk og nekrotisk gift.
behandling for flertallet av edderkoppen biter er ikke så forskjellig fra andre insektbitt og omfatter grundig vask av området for å hindre smitte, en kjølig omslag for å lindre smerte og hevelse, samt anvendelse av en aktuell smertestillende. i tilfelle av en giftig bitt, hevelse og rødhet kan være ledsaget av bivirkninger, slik som muskel smerter og bevegelsesproblemer, alvorlig hevelse, feber, kvalme, og død av omkringliggende vev.
flertallet av edderkoppen biter er ubetydelig og ikke krever legehjelp. bør imidlertid edderkopp bitt fra edderkopper er kjent for å være potensielt skadelig for mennesker få øyeblikkelig legehjelp. det er anti- giften tilgjengelig for motvirke nevrotoksisk gift fra edderkopp bitt av kjente arter, men det er viktig at offeret vet hva slags edderkopp har bitt ham eller henne. potensialet for en alvorlig eller dødelig reaksjon er større hos barn og dem som faktisk kan lide fra en allergi mot spesifikke gift.
om potensialet for skadelige edderkopp biter er slank, er det viktig å være bevisst disse edderkopper innfødte til ditt område som anses som farlige, og å kunne identifisere dem. husk at edderkoppene typisk administrere en enkelt bitt, ikke flere biter, så hvis du finner små, røde og hovne humper som forårsaker dermatologiske problemer, kan ditt hjem være befengt med lopper, midd, eller veggedyr snarere enn edderkopper.


Previous:nothing Next:spastisitet

Relaterte artikler


 • de vanligste årsakene til underarm lukt
 • type 2 diabetes
 • panikklidelse
 • i en førstehjelp kabinett
 • om av håndleddet problemer
 • hyperchloremia
 • Cushings syndrom
 • Lektiner
 • giftig synovitt
 • mindre sår
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com