neurodermatitis

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2014-09-01
neurodermatitis er en hud tilstand karakterisert ved en kronisk kløe-scratch syklus der pasienten opplever kløe, riper, og irriterer huden, noe som utløser mer kløe. det kan være vanskelig å behandle, fordi atferd modifikasjon på den delen av pasienten er ofte nødvendig for å løse problemet. behandling for eksem kan gis av en hudlege som kan håndtere hudirritasjon, og en psykolog som kan hjelpe pasienten adresse atferdsvansker.
denne tilstanden er også kjent som lichen simplex chronicus. pasienten utvikler vanligvis rødlig, skjellende hud som kan inneholde harde knuter av irritert hud. dersom pasientene klø nok, kan de skape åpne sår som kan sive og gi en åpning for bakterier å komme inn i kroppen. huden er også ofte tørr og flassete. neurodermatitis kan oppstå hvor som helst på kroppen. armene er en felles nettsted, som er i hodebunnen. hos personer med en historie med hudproblemer, oppstår neurodermatitis ofte i gammelt problem flekker. noen som har en historie for å utvikle elveblest og irritasjon på hendene, for eksempel, vil utvikle lesjoner på hendene.
behandlinger for neurodermatitis inkluderer utvortes bruk av antibiotika og steroider for å håndtere betennelser og potensielle infeksjon. hud lindrende kremer kan også brukes til å roe kløe, slik at pasienten opplever mindre irritasjon. endelig, må pasienten klø mindre noen pasienter er i stand til å kontrollere skrape på egen hånd, mens andre bruker teknikker som å skjære sine negler korte og iført hansker, slik at de er mindre. sannsynlig å skade huden. se en psykolog kan også hjelpe en pasient som ønsker å lære å ikke klø.
hos pasienter som har utviklet neurodermatitis fordi de føler edgy eller nervøs, kan beroligende noen ganger være gunstig. disse medikamentene hjelpe pasienten beholde roen, og kan redusere følelsen av stress og opprørt som bidrar til utvikling av skrape oppførsel. ideelt sett bør pasienter som trenger beroligende midler også se en psykolog for å lære stress mestring teknikker og ta opp de problemene som forårsaker stress.


Previous:nothing Next:mini slag

Relaterte artikler


 • mini slag
 • kan progesteron forårsake kramper
 • vanlige kollagen bivirkninger
 • hva som forårsaker indre ankel smerter
 • sengeleie
 • carotisar ultralyd
 • holistisk helse
 • om av håndleddet problemer
 • kunstig inseminasjon
 • Zollinger-Ellisons syndrom ( zes )
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com