psykiatrisk sykepleier

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2014-10-23
en psykiatrisk sykepleier er en sykepleier som har spesialisert seg på å tilby psykisk helsevern. denne typen sykepleie kan gis ved en psykiatrisk anlegg, en psykiatrisk fløy på et sykehus, eller hjemme, avhengig av innholdet av pasientens behov, du kan også høre psykiatrisk sykepleie omtalt som psykisk helse sykepleie betale skalaer for psykiatriske sykepleiere varierer, avhengig av deres nivå av erfaring og trening, og hvor de er ansatt
som andre sykepleiere ,. en psykiatrisk sykepleier må kanskje også en tendens til fysiske pasientens behov, for eksempel bistand med å gå på do, bading, og dressing, eller hjelp til å navigere fysioterapi programmer. enkelte psykiatriske sykepleiere også få rådgivning legitimasjon og ytterligere opplæring på psykologi slik at de kan lede gruppen terapitimer og tilby andre psykisk helsevern til sine pasienter. i tilfelle av en psykiatrisk sykepleier som har omsorgsarbeid hjemme, sykepleieren kan også må sende pasienten evalueringer til en veileder lege der pasientens fremgang er diskutert.
jobbe med psykisk syke kan være svært fysisk og følelsesmessig krevende, særlig i tilfelle av folk som har blitt institusjonalisert for lang-tids behandling. psykiatriske sykepleiere er vanligvis kvalifisert til å ivareta pasienter i alle aldre, men noen forfølge flere sertifiseringer, slik at de kan fokusere på pasienter som er av særlig interesse, for eksempel ungdom med psykisk sykdom, eller eldre. jo flere sertifiseringer en psykiatrisk sykepleier har, jo mer arbeidsføre han eller hun vil være.
noen som ønsker å bli en psykiatrisk sykepleier vanligvis studerer psykiatrisk sykepleie i sykepleie skolen. i tillegg til å dekke grunnleggende sykepleie emner, vil studenten bli introdusert til temaer som er spesifikke for psykiatri og psykologi, herunder oversikter over vanlige psykiatriske tilstander, medisiner som brukes til å bistå i behandling, og spesifikke problemer som kan komme opp ved behandling av psykisk syke. psykiatriske sykepleiere kan også bli profesjonelle organisasjoner til å bygge nettverk med andre fagfolk innen psykiatri og har tilgang til videreutdanning opplæring som vil beholde sine ferdigheter nåværende og skarp.


Previous:nothing Next:episkleritt

Relaterte artikler


 • de vanligste sårinfeksjon symptomer
 • nonverbal læring lidelse
 • philophobia
 • vanlige årsaker til svimmelhet og tretthet
 • spider bitt
 • genital herpes
 • blære kateter
 • sår patofysiologi
 • papilloma
 • hva som forårsaker indre ankel smerter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com