Hva gjør folk for å passere en urin test

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2014-10-11
urinprøver for narkotika er ofte gitt til mennesker på grunn av bedriftens retningslinjer eller for forsikring formål før du starter en jobb. urinprøver kan oppdage mange forskjellige typer lovlige og ulovlige rusmidler, inkludert heroin, kokain, marihuana og methamphetamines. den eneste legitime måten for en person å passere en urin test er å ikke ha noen medikamenter i hans eller hennes system mens du tar testen. ellers, finnes det måter å gjøre det synes en person har bestått en urinprøve, selv men narkotika er fortsatt i hans eller hennes system. i de fleste stater og land som har urinprøver, er disse metodene anses som ulovlig. i det minste, kan de få en person sparken hvis det blir funnet ut.
noen stoffer er lettere å skylle ut av system enn andre. en lignende metode som brukes til å passere et medikament test kalles fortynne, er som når en person vil bare direkte tilsett vann til prøven. dette kan gjøre spor av narkotika vanskelig å lese i løpet av urin analyse, men det forandrer også temperaturen på prøven. mest narkotika testing og narkotika screening anlegg merker kaldere eller varmere urinprøver som de som har blitt tuklet med.
en annen vanlig metode for å prøve å passere en urin test er adulterating prøven. dette innebærer å legge et fremmedlegeme inn i prøven som fjerner alle tegn på et medikament. salt, såpe, har ammoniakk og lut vært brukt til opphever narkotika funnet i en urinprøve. dette fungerer ikke alltid, og kan lett oppdages av mer avanserte tester.
en lignende metode for å prøve og falske et medikament test er maskering. noen lovlige rusmidler, som syrenøytraliserende midler og acetylsalisylsyre, har vært kjent for å maskere illegale rusmidler som cannabis og opiater. akkurat som adulterating, er denne teknikken ikke veldig pålitelig, spesielt mot mer avanserte tester for ulovlige legemidler. noen butikker selger kommersielle produkter som annonserer maskering evner, men påliteligheten til disse produktene blir ofte kalt inn spørsmålet, og de er ikke lovlig i mange steder.
en av de mest vanlige metoder for å passere en urin test er å bruke erstatning urin en rusmisbruker prøver å passere et medikament test vil få urin fra noen som ikke er en rusmisbruker og. skjule den på hans eller hennes kropp, vanligvis i en ballong, plastpose eller kondom. når den tid kommer til å ta dopingtest, tømmer brukeren det rene urin inn i beholderen og passerer det ut som hans eller hennes egen.
bortsett fra det faktum at dette er ulovlig nesten overalt, er det mange problemer med denne planen. urin utsiden av kroppen er ikke det samme temperatur som urin inne i kroppen, og urinprøver er alltid temperatur testet. en urinprøve som er for kaldt vil nesten alltid være suspekt, smugling og deponering urinen inn i prøvebeger er ikke lett heller. mange narkotika testing klappe ned søkere å se for smuglet urin, og noen vil også ha ansatte til stede i toalettet for å sørge for at søkeren er urinerer i koppen.


Previous:nothing Next:navlebrokk

Relaterte artikler


 • elliptocytosis
 • Blindsyn
 • anti-streptolysin o
 • ganglioglioma
 • munn abscess
 • nevropsykologi
 • fosterets skjerm
 • transpersonlig psykologi
 • choriocarcinoma
 • kirurgisk hematom
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com