bruke et flatt jern for å rette håret mitt

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2014-10-05
Hvis du av og til ønsker silkeaktige, rette hårlokker, men er velsignet med resolutte krøller eller bølger, kan et flatt jern være nøkkelen til din frisyre drømmer. flatt jern bruker fokusert varme og damp til rette selv de bounciest krøllene og gi deg midlertidig rette strengene. selv om det er mulig å gjøre betydelig skade på håret ved singeing eller brenne det med et flatt jern, brukt riktig kan det være et flott verktøy. med noen få enkle trinn, kan du ha en helt annen frisyre på kort tid.
å forberede håret for rette med minst mulig skade, vurdere å bruke en sjampo og balsam som inneholder straightening agenter. mens dette ikke kan gjøre jobben helt, kan det redusere mengden av varme- styling nødvendig, beskytter håret mot varmeskader. hvis du rette håret ofte, prøv å bruke sjampo og balsam laget for skadet eller tørt hår, og nyt en dyp-conditioning behandling en gang i uken. ikke hvis du ikke liker å bruke pengene på skjønnhetsprodukter, beskytter håret ved å gni varm olivenolje på låser, slik at å sette i ti minutter, og deretter skylling fullstendig.
neste, bruk en varme-beskyttelse produkt for å holde håret fra overdreven skade. disse vanligvis skal brukes på vått eller fuktig hår, og jobbet i fra rot til tupp. mange varme eller termiske spray også inneholde midler for å hindre frizz og flyktig tråder, som vil hjelpe enormt med det ferdige utseende.
føning håret helt etter behandling. selv om noen modeller av flatt jern utføre arbeid på fuktig hår, er det anses av mange å være både sikrere og mer effektivt å rette tørt hår. aldri bruke et flatt jern på sopping vått hår, da det kan resultere i sjokk eller elektrosjokk.
hvis du har lagdelte eller langt hår, kan det være lurt å feste den opp i deler av lengden før stryking. la ned en del om gangen for å forbedre dine lag, og starter med den lengste håret først, sørg for å bruke små deler av håret, selv om dette kan virke ineffektivt, vil det faktisk hjelpe deg små, håndterbare deler vil gi deg en ensartet finish og tillate deg å holde jernet på håret ditt for kortest mulig. tid.
etter at du har strøket håret, bør du vurdere finessing utseendet med en lett hårspray eller etterbehandling spray. disse produktene kan holde håret på plass, legg kropp og glans, og temme eventuelle Flyaway tilnærmingene. å unngå overforbruk eller flekkvis fordeling, bør du vurdere sprøyting produktet inn håndflatene og bruke hendene til å jobbe den gjennom håret ditt. etter sprøyting, prøv å unngå å berøre eller leker med håret ditt for å holde din stil perfekt.
å holde flatt jern på sitt beste tilstand, rene etter hvert få bruk. produkter, fuzz, og frizz kan bygge opp på platene og deretter overføre til håret ditt neste gang du bruker jern. se på modeller med avtagbare plater for enkel rengjøring og aldri vaske tallerkener uten å være sikker jernet er frakoblet.


Previous:nothing Next:corpus luteum cyst

Relaterte artikler


 • de vanligste årsakene til mannlig bryst smerter
 • Hydramnion
 • glossitt
 • metastatisk nyrecellekarsinom
 • symptomer på fibromyalgi
 • trikuspidalklaff oppstøt
 • sammenheng mellom ADHD og hyperaktivitet
 • vannslag puls
 • papilloma
 • metastasering
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com