øke sperm count

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2014-10-04
for menn som ønsker å starte en familie, kan sædkvalitet være en viktig faktor. bør du bli diagnostisert med en lav sædkvalitet, er det flere ting du kan gjøre for å hjelpe kroppen din begynne å øke sperm count og øke sjansene dine å bli en far.
trening er også viktig å øke sperm count. minst tretti minutters trening hver dag stimulerer alle typer kroppsfunksjoner, omfatter produksjon av sædceller. som en tilleggsbonus en kropp som er sunnere har også en positiv innvirkning på sinnet, som betyr at du er mer sannsynlig å oppleve mer glede av intimitet, i sin tur bidrar til å motivere sædproduksjonen.
din diett er også en av de viktigste måtene å øke sperm count. gå med en lav- fett diett og sørg for at du har rikelig med protein. ferske grønnsaker og helkorn inneholder næringsstoffer kroppen din behov for å fremme sperm produksjon, så sørg for at du har en tilstrekkelig mengde hver dag. huske koffein har en negativ effekt på sperm produksjon, så begrense mengden av brus, kaffe og te du spiser på en daglig basis.
huske på at et balansert kosthold og regelmessig mosjon vil bidra til å fjerne overskytende pounds. mindre bagasje betyr mindre belastning på kroppens vitale systemer, og vil bidra til å holde forholdet mellom kroppens østrogen og testosteron nivåene i sync og dermed øke sperm count.
menn som ønsker å lære hvordan du kan øke sædkvalitet blir ofte rådet til å ta en lang hard titt på deres garderobe. klær som er sammentrekkende i skrittet området kan bidra til å heve temperaturen rundt testiklene, som igjen negativt påvirker den naturlige balansen mellom testosteron og østrogen nivå. i stedet for varme -beholder syntetiske jockey shorts, gå med bomull boksere i stedet.
hvis det er en indikasjon på manglende essensielle næringsstoffer i systemet ditt, bør du vurdere urte og vitamintilskudd. det er en rekke av vitaminer og mineraler som bidrar til å støtte den naturlige produksjonen av sædceller i kroppen. gjenoppretter nivåene av disse næringsstoffene til akseptable nivåer kan gjøre en stor forskjell når du prøver å øke sperm count.
legen din kan gi deg råd om de beste metodene for å utnytte, basert på den enkeltes helse profil. mens det er noen unntak, er det en god sjanse at du kan bruke alle eller minst et par av disse tipsene for å øke sperm count og har en bedre sjanse til å bli far.


Previous:nothing Next:symptomer på xanax tilbaketrekning

Relaterte artikler


 • muskelsvinn
 • forskjellige typer ansikts skader
 • symptomer på xanax tilbaketrekning
 • tegn på heroin misbruk
 • om av hepatittvirus
 • atypisk autisme
 • burde jeg få en stivkrampe skudd under svangerskapet
 • anafylaksi
 • beste lave sukker frukt
 • svømmer øre
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com