symptomer på xanax tilbaketrekning

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2014-10-03
mange mennesker er foreskrevet xanax ® på grunn av angst eller panikk lidelser, og medisinen har vist seg å være svært effektiv som en kortvarig behandling. kan imidlertid xanax ® også være svært vanedannende, og studier tyder på at en pasienten kan nå et nivå av toleranse høyt nok til å indusere xanax ® uttak i så lite som 4-6 måneder. selv om doseringen er godt innenfor vanlige terapeutiske rammer, omtrent 1 til 2 milligram daglig, kan xanax ® tilbaketrekking likevel være som fysisk og følelsesmessig smertefullt som om en stoffmisbruker ble inntak langt høyere fritidsaktiviteter doser. de vanlige symptomene på xanax ® tilbaketrekning inkluderer panikk og angst angrep, hjertebank, svimmelhet, gjentatte mareritt, søvnløshet, hodepine og depressive tanker.
vanskeligheten med xanax ® tilbaketrekning ligger hos arten av stoffet selv. motsetning til enkelte andre ofte foreskrevet angst og panikklidelse medisiner, kan xanax ® ikke avsluttes brått eller " cold turkey ". få pasienter som tar xanax ® regelmessig kunne bestemme seg for å slutte å ta det en dag som en form for selvtillit-avgiftning. stedet, må dosen være trappet ned veldig gradvis, og ofte en trenet medisinsk faglig vil bruke rusmidler som Tegretol ® eller Klonopin ® for å ta plassen til den xanax ® som pasienten langsomt detoxifies. denne detox prosessen kan ta flere måneder, og pasienten vil ofte oppleve symptomer på xanax ® tilbaketrekning som alvorlige panikkanfall ledsages av varme og kalde blinker. dersom en pasient ikke forsøk på å slutte xanax ® 'cold turkey ", han eller hun kan også oppleve visuelle hallusinasjoner og en følelse av å bli koblet fra omverdenen. en detoxing Pasienten kan også føle fysisk svak og apatisk.
noen mennesker også oppleve alvorlige humørsvingninger i løpet av xanax ® uttak, sammen med tvangstanker om døden eller seksualitet. venner og slektninger kan ikke engang være klar over mange av disse bivirkningene, siden en pasient opplever xanax ® tilbaketrekking kan vises fysisk normal, om kanskje i en svekket tilstand. mange av de mer alvorlige symptomene er psykisk i naturen, for eksempel en manglende evne til å konsentrere seg, en økt eller redusert sexlyst, og en generell frykt for å miste ens sinn eller gal. det kan også være psykosomatiske opplevelser av nåler som går inn i lemmer eller bugs kravlende på hans eller hennes hud. følelse av tørr munn eller en manglende evne til å svelge har også blitt rapportert som symptomer på xanax ® tilbaketrekning.
anti- angst legemidler som xanax ® ble ikke utviklet for langsiktig behandling av panikk eller angst lidelser. de positive effektene av xanax ® er ment å gi brukerne en tilnærming av et liv fri fra angst eller panikk. etter noen måneders behandling, bør en pasient kunne trappe ned medisiner og bruke andre metoder for å kontrollere hans eller hennes angst eller panikk symptomer. en rekke mennesker, derimot, trenger å bli fysisk og psykisk avhengige av narkotika som xanax ®, og dette er derfor det er viktig for helsepersonell å nøye overvåke en pasients fremgang, mens på xanax ® og å foreskrive den laveste effektive terapeutisk dosering. når en pasient viser meningsfull forbedring i hans eller hennes generelle tilstand, bruk av narkotika bør være forsiktig og metodisk trappet ned for å unngå xanax ® tilbaketrekning.


Previous:nothing Next:de vanligste råmelk bivirkninger

Relaterte artikler


 • lege assistent
 • bivirkningene av tenner
 • Overhydrering
 • melk følsomhet
 • cluster b personlighetsforstyrrelse
 • er kullstøv skadelig
 • Hvor vanlig er bevissthet under narkose
 • om av stemmebånd skade
 • eksantem subitum
 • akutt encefalitt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com