de vanligste råmelk bivirkninger

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2014-10-03
råmelk er en melkeaktig stoff som vanligvis skilles ut fra melk-produserende kjertler av kyr og andre pattedyr i flere dager etter at de har født, og utskillelsen stopper som regel når melkekjertlene begynner å produsere ekte melk. det råmelk fra kuer, eller bovint colostrum, er en naturlig mat som noen mennesker drikker for sine helsefremmende effekter, til tross for muligheten av råmelk bivirkninger. storfe råmelk bivirkninger utvikler ikke i alle brukere, men de vanligste råmelk bivirkninger inkluderer mild kvalme og oppblåsthet. enkelte smittestoffer kan overføres fra infiserte kyr til storfe mat produkter, og patogen som forårsaker bovin spongiform encefalitt ( BSE ), eller kugalskap, har også vært knyttet til Creutzfeldt-Jakobs sykdom ( CJD ) hos mennesker.
noen kyr har utviklet bovin spongiform encefalitt fra en patogen kjent som en prion. bovin spongiform encefalitt vanligvis forårsaker skade på hjernen og sentralnervesystemet av infiserte storfe. produkter fra storfe smittet med BSE kan forårsake Creutzfeldt -Jakobs sykdom hos mennesker, men en kobling mellom denne smittsomme sykdommen og råmelk bivirkninger er ikke klart i mange tilfeller.
Creutzfeldt-Jakobs sykdom fører til flere symptomer som kan omfatte raske utviklingen av demens eller delirium, problemer med koordinasjon og muskelrykninger. hallusinasjoner, forvirring og endringer i personligheten har blitt rapportert hos noen pasienter med denne lidelsen, talevansker og søvnighet kan også forekomme med CJD den raske utviklingen av symptomer gjør det usannsynlig at Creutzfeldt-Jakobs sykdom kan forveksles med demens lidelser som Alzheimers sykdom som har en tendens til å utvikle mer gradvis.
leger bruker ofte pasientens symptomer og undersøkelse av mental funksjon og motoriske ferdigheter som de diagnostisere Creutzfeldt-Jakobs sykdom. magnetisk resonans imaging (MRI ) skanner hjernen, spinal kraner og blodprøver kan brukes til å bekrefte en diagnose på denne tilstanden. denne sykdommen er vanligvis ikke kureres, men interleukin medisiner kan bremse utviklingen av sykdommen. i enkelte tilfeller, kan frihetsstraff omsorg være nyttig for pasienter med sviktende mental funksjon fra Creutzfeldt-Jakobs sykdom.
mange mennesker med Creutzfeldt-Jakobs sykdom blir ute av stand til omsorg for seg selv innen seks måneder etter symptomdebut. døden oppstår vanligvis innen åtte måneder etter forekomst av symptomer, selv om noen få mennesker har levd for en til to år med tilstanden hans. hjertesvikt, respirasjonssvikt og infeksjon er mulige komplikasjoner av Creutzfeldt-Jakobs sykdom som kan bidra til en pasients fallende helse.


Previous:nothing Next:Hvordan blir jeg tynn

Relaterte artikler


 • Forskjellen mellom en abscess og en fistel
 • anorexia nervosa
 • hyaline membran sykdom
 • burde jeg få en stivkrampe skudd under svangerskapet
 • vet om en inngrodd tånegl er infisert
 • ultralyd transducer
 • er lupus en funksjonshemming
 • hva som forårsaker søvnløshet
 • iatrogenesis
 • delvis protese
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com