agitert depresjon

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2014-11-25
agitert depresjon er en tilstand med en rekke lett å kjenne igjen symptomene. mer på problemet er å beskrive hvordan denne sykdommen passer i diagnostisk, spesielt når det gjelder å ta behandlingsanbefalinger. det er ofte beskrevet som depresjon med noen hypomane symptomer, men om det gjør sykdommen nærmere en bipolar tilstand eller en depressiv tilstand er svært omstridt. grunnen til at folk tar saken på dette punktet er fordi behandling av depresjon og bipolare lidelser er ikke det samme, og prøver å realisere den underliggende årsaken til agitert depresjon kan være svært nyttig for å bestemme beste behandling.
vanligvis, må disse symptomene vare i flere dager for lidelsen å bli vurdert sann agitert depresjon, og de svært ofte gjør, noe som gjør diagnose noe enkelt. hva er ikke så lett er å bestemme type behandling. noen leger lære mot forskrivning antidepressiva for å behandle " deprimert tilstand " og andre til å føle lidelse er mye nærmere i nærhet til bipolar II, fortjener stemningsstabilisator behandling ned enten behandling stien, kunne flere medisiner vurderes, inkludert anti-. angst medisiner som benzodiazepiner, atypiske antipsykotika, som quetiapin eller aripiprazol, og potensielt andre.
grunnen til at behandling av agitert depresjon er så sterkt at problemet er at antidepressiva kan forårsake hypomani, som kan fyre uorden stedet for å hjelpe å roe det. Videre er noen av de atypiske antipsykotika knyttet til å skape akatisi, en dyp følelse av indre uro som kan etterligne de aller symptomer på uro. derfor behandlingen er utfordrende og ikke alle leger vil være enige om den mest hensiktsmessige kurset.
et hinder for å behandle tilstanden kan være at personer med agitert depresjon er ikke alltid i stand til å overholde medisinske retninger. inntil Tilstanden går, som kan ta tid før nødvendige medisiner blir funnet, kan appellere til fornuften være en ufruktbare kurs. større omsorg kan være nødvendig før resesjonen av symptomer. dette kan bety sykehusinnleggelse eller det kan bety å ha en familiemedlem eller venn blir en vare partner å garantere med etterlevelse. dette kan vanskelig for vaktmester, fordi mennesker i denne tilstanden kan være sint, krenkende eller stadig irritabel og utfordrende.
agitert depresjon kalles ofte en av de verste former for depresjon, og det oftere forekommer i mennesker som er minst middelaldrende. når denne tilstanden oppstår hos eldre, må mer forsiktighet utvises for å unngå visse typer medisiner som har høy risiko for å forårsake død for pensjonister. medisinering administrative spørsmål, her, utgjør en ekstra utfordring, og visse legemidler, inkludert de fleste atypiske antipsykotika kan ikke brukes til å roe hypomane symptomer.
i alle tilfeller, leger ser etter en kombinasjon av legemidler som bevise effektive og som er godt tolerert. når pasienter har kommet fra den akutte fasen av denne sykdom, de trenger fortsatt å forbli på reseptbelagte medisiner. Det anbefales også at personer med denne tilstanden begynner behandlingen når de går ut av opphisset tilstand. terapi og Psychopharmacological ledelse er nyttige verktøy når de kombineres.


Previous:nothing Next:indre øret infeksjon

Relaterte artikler


 • sammenheng mellom søvnapné og narkolepsi
 • PABA solkrem
 • helseeffekter av koffein
 • supersmaker
 • vanligste årsakene til fots svakhet
 • Hydramnion
 • bioidentical hormoner
 • allogen
 • klor utslett
 • agitert depresjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com