indre øret infeksjon

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2014-11-24
også kjent som labyrinthitis, er en indre øret infeksjon en tilstand der den lidende opplever vanskeligheter med å opprettholde riktig balanse. labyrinthitis er en av flere former for ørebetennelse og blir noen ganger kalt otitis interna, som indikerer at tilstanden har å gjøre med en infeksjon eller betennelse i det indre øret. sammen med balanseproblemer, kan denne typen infeksjon være ledsaget av en viss grad av hørselstap og eventuelt øresus.
en indre øret infeksjon kan også utvikle seg fra andre ørebetennelser, som svømmer øre. mens denne sykdommen normalt begrenset til det ytre øret og ørekanalen, konstant sondering i øret kan tvinge bakterier og annet materiale inn i mellomøret, bak trommehinnene, og i det indre øret. når dette skjer, betennelse bygger opp og kan skape en sterk følelse av lunger som er mye mer uttalt enn ytre øret eller mellomøret problemer. på dette tidspunktet, antibiotika er det mest sannsynlig måten å roe betennelser og la healing å finne sted.
stress har evnen til å ha negativ innvirkning på mange funksjoner i kroppen. langvarig og alvorlig stress kan også føre til utvikling av angst og til slutt en indre øret infeksjon. en angstlidelse som omfatter utvikling av labyrinthitis vil vanligvis inneholde perioder med plutselig svimmelhet og forvirring som raskt beveger seg på å utløse en fullverdig panikk angrep. leger rutinemessig vurdere muligheten for en indre øret infeksjon når pasienter begynner å manifestere lidelser av denne typen, samt se etter andre fysiske ubalanser som kan oppstå ved stress og angst.
nøyaktig form for behandling for en indre øret infeksjon vil avhenge opprinnelsen av infeksjonen i seg selv og de ulike symptomer og bivirkninger som gjør manifesterer seg. i noen tilfeller endringer i kostholdet gjennomført, eller medisiner er endret som et middel til lettelser i konstant øreverk. om angst og panikk er til stede, kan bruke noen form for anti-angst medisinering for å lette symptomene også hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen.
mens det er mulig for kroppen å til slutt overvinne en indre øret infeksjon, kan skaden gjøres i mellomtiden som gjør at ulike symptomer å dvele for uker eller år. søker medisinsk behandling vil ikke bare redusere varigheten av selve infeksjonen, men også redusere muligheten for å leve med øresus ører eller andre slags øre problemer for en lengre periode.


Previous:nothing Next:Pilonidalcyste

Relaterte artikler


 • bilateral svakhet
 • de vanligste årsakene til døvhet hos barn
 • elliptocytosis
 • Farene ved lordosis
 • Hva gjør folk for å passere en urin test
 • apiphobia
 • Hydramnion
 • aqueductal stenose
 • cystisk fibrose
 • aniseikonia
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com