pastorale rådgivning

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2014-11-16
pastoral rådgivning er en form for psykologisk rådgivning som inkorporerer åndelighet i terapeutisk behandling. målet med denne type psykoterapi er å løse en rekke underliggende psykologiske behov fra en tro-baserte perspektiv. USA har en veldig store og aktive pastoral rådgivning bevegelse, og lignende tjenester tilbys i mange andre deler av verden, vanligvis i forbindelse med kristne departementer, men pastorale rådgivere kan være muslim, buddhist, jødisk, hindu, eller forbundet med en rekke andre trosretninger.
begrepet pastorale rådgivning er en naturlig utvekst av ideen om at religiøse officiants bør ta vare på flokken sin, gir støtte, råd og råd for mennesker i alle samfunnslag. det inneholder både dype religiøse overbevisninger og de siste nyvinningene innen psykologi, slik at folk som søker tilgang til rådgivning har fordelen av åndelighet og psykoterapi i behandlingen. pastorale rådgiverne kan gi hjelp til folk sliter med en rekke psykologiske problemer, inkludert depresjon, stress, eller kriser av tro, og de kan også tilby tjenester til par og familier.
typisk, folk må betale for pastorale rådgivning, selv om en glidende skala fra avgifter kan brukes for å sikre at rådgivning er tilgjengelig for alle. pastorale rådgiverne kan også velge å jobbe som frivillige på steder som skoler og risikogrupper samfunn til å gi nødvendig rådgivning. i områder der pastorale rådgivere er også sertifisert terapeuter, kan forsikringsselskapene aksepterer å betale for rådgivning, forutsatt at psykiske helsetjenester inngår i en helseforsikring plan.
folk trenger ikke nødvendigvis tilhøre kirken en pastoral rådgiveren er tilknyttet. noen mennesker kan velge å utforske pastoral rådgivning fordi de sliter med åndelige temaer som de mener ikke kan løses ved en vanlig rådgiver, enten eller ikke de tilhører en bestemt kirke eller tro. andre foretrekker kanskje å søke en rådgiver som deler deres religiøse tro. pastorale rådgivere vil generelt ikke slå kunder bort på grunnlag av tro eller kirkesøkningen.


Previous:nothing Next:fødselsmerke

Relaterte artikler


 • metastatisk nyrecellekarsinom
 • strep bakterier
 • hvilke utfordringer står overfor kreft i bukspyttkjertelen overlevende
 • vaginal cyster
 • enterokolitt
 • tubo-ovarial abscess
 • Hva skjer med hormoner under svangerskapet
 • misdiagnosed abort
 • kolecystitt
 • iatrogenesis
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com