mitralklaffen kollaps

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2014-11-15
mitralklaffen kollaps er den vanligste hjerte ventil problem, som rammer mellom fire prosent og 18 prosent av alle mennesker. mitralklaffen kollaps oppstår når ventilen mellom venstre atrium av hjertet og venstre ventrikkel ikke lukkes skikkelig og gjør at blodet å flyte bakover fra venstre hjertekammer inn i venstre atrium. tilbakestrømming av blod kalles mitralklaffen oppgulp. årsaken mitralklaffen kollaps er ikke kjent.
mitralklaffen kollaps er i utgangspunktet diagnostisert ved å lytte til hjertet med et stetoskop. en feil mitralklaffen vil produsere en klikke lyd som blodet er shunted gjennom det. bekreftelse av mitralklaffen kollaps noen ganger gjøres ved hjelp av en ekkokardiogram eller elektrokardiogram. en stresstest vil noen ganger bli pålagt å sikre at mitralklaffen kollaps vil ikke forstyrre treningen.
er de fleste symptomer relatert til mitralklaffen kollaps godartet. folk ofte ikke engang vet de har en ventil feil. andre ganger, symptomene er mer alvorlig og merkbar. disse symptomene inkludere hjertebank eller arytmi, alvorlig mitralklaffen oppkast eller hjerte infeksjoner kjent som endokarditt.
mitralklaffen kollaps resulterer noen ganger i arytmier eller uregelmessig sakte eller rask hjerterytme. når dette problemet er alvorlig, blir den behandlet med betablokkere. betablokkere er stoffer som reduserer hjertefrekvensen, redusere vigor som hjertet slår.
når mitralklaffen kollaps forårsaker alvorlig regurgitation eller tilbakestrømning av blod i hjertet, kan kirurgi være nødvendig for å hindre komplikasjoner eller hjertesvikt. operasjonen vil enten reparere den eksisterende ventil eller erstatte den. en feil mitralklaffen er reparert ved omforming eller endre størrelse på ventilen klaffene slik at de lukkes helt. når ventilen ikke kan repareres og må fjernes, kan det bli erstattet av enten en mekanisk ventil eller en donert vev ventil.
endokarditt er en infeksjon i endokard, eller membranous vev som linjer hjertet. tilbakestrømning av blodet som skjer med en funksjonsfeil mitralklaffen gjør hjertet mer mottakelig for smitte. å hindre endokarditt, er antibiotika ofte foreskrevet før kirurgi, og selv før eventuelle tannbehandling.


Previous:nothing Next:skulderblad Alata

Relaterte artikler


 • avbildning av hjernen
 • borderline personlighetsforstyrrelse test
 • lunge compliance
 • ikke-progressor
 • philophobia
 • noen forskjellige typer hjernesvulster
 • mindreverdig hjerteinfarkt
 • hepatoma
 • symptomer på leukemi
 • seksuell sjalusi
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com