eklampsi

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2014-11-10
Svangerskapsforgiftning er en livstruende komplikasjon til graviditet som vanligvis blir sett på som slutten stadium av preeklampsi. preeklampsi i svangerskapet beskriver en tilstand der kvinner har overskudd nivåer av protein i urinen, og hvor de har høyt blodtrykk. andre symptomer som en lavere blodplatetallet og hevelse ( ødem ) kan være til stede også. men symptomene kan styres til en viss grad, kan tilstanden ikke kureres av alt annet enn fødsel, og i ca 1 % av kvinnene eklampsi utvikler, som kan føre til voldsomme kramper og koma, og hvilke risikoer mors og fosterets død i noen tilfeller.
Hvis et anfall oppstår under svangerskapet, er det ekstremt viktig å få legehjelp umiddelbart. leger er sannsynligvis å vurdere pasienten for blodtrykksnivået og å se på proteiner i urinen, og funksjonen til lever og nyrer (via blod arbeid ). når eklampsi er diagnostisert, er målet å få moren til en rimelig tidsperiode for å levere barnet sitt. hvis tilstanden er svært alvorlig, kan en baby skal leveres om åtte uker tidlig, og hvis eklampsi er mindre alvorlig leger kan planlegge levering om fire uker før normal forfall. leger pleier også å gi anti- beslag medisiner som kan bidra til å forhindre flere beslag.
virkelig den eneste måten å kurere dette alvorlig sykdom er å levere barnet. dette vanligvis løser tilstanden ganske raskt, men moms kan fortsette å trenge noen blodtrykksmåling og legene kan ikke avbryte anti- anfall medisiner med en gang. pasientene bør også diskutere med deres leger risikofaktorer for denne tilstanden utvikler seg i en påfølgende graviditet, men dette er ikke enorm sannsynlig. de vanligste risikofaktorene for denne tilstanden omfatter at det er en første svangerskap, og særlig hvis den gravide kvinnen er en tenåring eller over 35 år. graviditet med mer enn ett barn viser noe økt risiko, som ikke har høyt blodtrykk eller noen sykdom i nyrene før graviditeten.
om levering av barnet ofte ender problemet, kan en sjelden komplikasjon oppstår etter at et barn blir levert. postpartum eklampsi er en svært alvorlig helserisiko som kan skje opptil åtte uker etter at et barn blir født. når svangerskapsforgiftning er diagnostisert i løpet av svangerskapet, trenger ekstra omsorg for å bli tatt etter levering for å forhindre denne komplikasjonen, eller se etter det.
forhold som eklampsi lage et sterkt argument for viktigheten av svangerskapskontroll. med at omsorg, de fleste kvinner utvikler svangerskapsforgiftning eller svangerskapsforgiftning får intervensjonene de trenger for å beskytte seg og sine barn. uten det, kan både mor og barn tragisk lide alvorlig risiko for helse og potensielt tap av liv.


Previous:nothing Next:mindfulness

Relaterte artikler


 • ultralyd transducer
 • splenomegali
 • de vanligste årsakene til konstant kvalme
 • astigmatisme aksen
 • allopathy
 • underekstremitetene ødem
 • om av kreft skanning
 • hva som forårsaker fot og ankel hevelse
 • få IVF finansiering
 • crystal meth
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com