forberede en nyfødt

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2014-12-28
det kan ta mye av tanke og arbeide for å forberede en nyfødt. hvis du er ny på foreldrerollen, det virkelig hjelper å ha noen gode foreldre bøker som kan hjelpe dere synes om den trenger din nye babyen vil ha. disse inkluderer å være mentalt forberedt på foreldre, og også ha ting satt opp for akkurat når babyen kommer hjem.
er det noen ting du bør vite om fallgruvene når du forberede en nyfødt. de fleste foreldre, når de handler for klær, leder rett til nyfødte størrelser. dette er ikke alltid nyttig, spesielt hvis du har en ni eller ti pund ( 4-4. 5 kg ) nyfødt. kan du ønsker å kjøpe begrensede mengder nyfødte eller spedbarn størrelse klær og kjøpe mer i 3-6 måned rekkevidde i stedet. du får lenger bruk ut av babyens klær, og slipper å handle flere uker etter at barnet er født for større klær. lignende, kan det være lurt å velge en crib over en bassinet, ettersom babyer ganske sikkert vil vokse ut av ting designet for små spedbarn, på kortere tid enn du kan forestille deg.
mens du forbereder deg til en nyfødt, bør du planlegge å sette opp alt barnet trenger omtrent to til tre uker før forfallsdato, eller tidligere hvis legen mener deres arbeid kan være tidligere. montere Cribs, sette sammen stellebordet med forsyninger i praktiske steder, og sørg for å vaske alle de tingene du vil bruke på baby som klær, vaskekluter, bleier, spytter kluter og baby håndklær. hvis du vil liker å forberede seg på en nyfødt ved å male eller spraye på babyens rom, kan det være lurt å planlegge å gjøre dette flere måneder i forkant av din forfallsdato, i motsetning til bare noen få uker før babyen er født.
en annen god måte å forberede en nyfødt er å ha huset fullt rengjort. hvis du har dårlig tid, verve en nyttig slektning eller venn, eller sette forventningsfull far til å arbeide. få tepper renset, organisere ditt hjem, og har alt skinnende kan hjelpe når du kommer tilbake fra sykehuset. et annet tips er å ta opp venner på tilbud for å lage deg noen måltider, som du kan fryse for rask microwaving under de første hektiske dager når du er en ny forelder.
hvis du er ny til foreldrerollen, kan du også forberede en nyfødt ved å ta noen foreldre klasser, og spesielt å ta en klasse på amming kan være svært gunstig for ny moms. også intervjue noen barneleger og bestemme på den du liker. hvis du planlegger å bruke en bleie tjeneste, bør du kontakte denne tjenesten noen uker før forfallsdato. de vil vanligvis levere bleier til deg med en gang så at du vil ha dem på hånden.
har en liste over venner og /eller familiemedlemmer du kan ringe som kan gi deg råd eller hjelpe deg i løpet av de første dagene etter at du tar med deg barnet hjem. du trenger ikke å kalle disse folkene med mindre du må, men det hjelper å vite hvor hver og en nummer er i tilfelle du føler fast eller desperat trenger råd. bringe hjem en baby er en fantastisk, men noen ganger skremmende opplevelse, og mange mennesker trenger litt hjelp i begynnelsen. hvis du har tatt klasser, lager barnehagen og har hjelp hvis du trenger det, møter du mindre stresset i de første ukene av å være en forelder.


Previous:nothing Next:andre hånden røyk

Relaterte artikler


 • reflux laryngitt
 • hveteallergi
 • kan progesteron forårsake kramper
 • Hva skjer med blodsukkeret etter spising
 • om av skjoldbrusk blodprøver
 • sterol
 • effektene av anoreksi
 • eklampsi
 • astaxanthin
 • hva som forårsaker mastitt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com